Smartphone (Symbian, WM...) je za poslovne ljude koji svoj posao i život imaju organizirane i pod kontrolom... Takvi ljudi će koristiti sve što im smartphone pruža jer im treba dobar organizer, full pristup mailu sa attachmentima, office paket, web browser i sve što smartphone omogućava radi svoje proširivosti raznim aplikacijama. Onaj tko je pravi poslovni čovjek iskoristit će smartphone do kraja i napraviti od njega "mobilni ured" jer nije u mogućnosti nosati laptop sa sobom. A ti još pitaš gdje je on vidio poslovnjaka sa Symbianom? E pa za tvoju informaciju 90% poslovnjaka koje sam ja vidio koriste Pxxx seriju ili 9xxx od Nokie... Symbian, zar ne? Tako da ti nemoj pametovati zerobravu jer pravim poslovnim ljudima treba smartphone. Sve što je zerobravo rekao, dobro je rekao! A ona druga kategorija "poslovnjaka" koji su razni direktori i sl. uzimaju šminkerske dummye tek tako da budu zapaženi da su na visokim pozicijama. Za mene to nije poslovni čovjek pa sad ti onda reci da pravi poslovnjaci ne koriste smartphone! Viđao sam i takvih ljudi i oni ne znaju ni upaliti mobitel, biraju ga čisto radi šminke...Izvorno postao konan1

Bookmarks