= Citat = Izvorno postao konan1
"k750, aplsolutno se niakako ne može svrstat u, možemu ju nazvat kategoriju poslovnih mobitela. ako se nastavi ovako dalje, ispast će da je 3310 mobitel za istinske poslovne ljude koji znaju što žele. mislim, nemojmo "pričat gluposti"-(dobar i glasan zvuk u slušalici)."

To da je glasan zvuk u slušalici je najbitnija karakteristika telefona.Neki proizvođaci, poput motorole se ne vode tom idejom.Svi znamo da je na tržištu naj poslovni telefon nokia 6230i koja je na zalazu a nema pravog nasljednika iz nokie.Vi tu sada maštate o nekim simbian telefonima što ce vecina poslovnih korisnika zaobici u širokom luku, jer sa aktivnim korištenjem baterija traje 1 dan.TO JE NEPRIHVATLJIVO.
ovako, ama baš svaki danas novi mob ima već kvalitetan zvuk u slušalici, jedino još kvaliteta zvuka u njoj ovisi o samoj mreži. dakle. to za današnju generaciju mobitela govorit smatram gluposti. n6230i je odličan mob, da nema dostojnog nasljednika, ne bi se složio, a ovo da "MI" "MAŠTAMO" o "symbian" telefonima, koje će pravi poslovni korisnici obić u širokom luku, je takva glupost, da bolje povuci to što si napisao, jer oni ljudi koji istinski znaju što je symbian i u kakvom je on napretku razvijanja, itekako će prije uzet njega nego "obični" mobitel. jer usporedba mogunosti jednog i drugog je nebo i zemlja. a pošto ti koliko vidim niti ne znaš što je symbian, preporučam ti da svoje intelektualno mišljenje zadržiš za sebe. također, ova "činjenica" da baterija traje 1 dan... iz kojeg si konteksta to preuzeo? istina je da im je to tanja strana, al je i činjenica da je symbian OS(operativni sustav). no da traje 1 dan, je također neistina, možda kod nekih koji imaju stare baterije, no nova baterija, pogotovo BL5-C (kod nokia) i novije imaju duži vijek izdržljivosti i nešto su većeg kapaciteta od BL4-C. ja imam 4-C i traje mi 3 dana uz prosječno korištenje. upotrebom radia, mo3 playera, smanjuje joj se vijek za možda pola dana-dan. al to je karakteristika kod svih, pa i "dummy" mobitela.