e780 je stvarno povoljan.cudi me da se i europatrade opametio.
napokon je stigao E780 u europatrade..cijena 2400 kn..(ja sam mislio da će bit i više)..znači ima 2 megapixelnu kameru, blutut, MP3, 80 mb memorije bez proširenja, tri band i preglednik dokumenata..i stigao je i X650, mob od već 1060 kn.. ima Irda, VGA cam, polifone i također tri band
e780 je stvarno povoljan.cudi me da se i europatrade opametio.
pa i je...onako pametni mogli su taj E780 dati za 3000kn
Za one koji ne znaju, E780 ima opciju vibra i melodija za mp3 zvona. Kupih ga neki dan.
kakvi su dojmovi?jos jedan obican samsung ili ima novosti?Izvorno postao hmedved
Jel ima tko taj E780? Kakvi su utisci?
Nitko nema E780? Kaj mislite o dotičnom mobu? Sviđa mi se jer je tanak, sličan Motoroli Razr, a opet manji, funkcijama sličan D600.![]()
i meni je mob super ali mi ne izgleda ništ posebno
Izgled nije ništa spešl, al bome nije ni ružan, meni je čist ok, crne mobove volim.
i e780 ima odlican ekran i kameru , slike na kompu izgledaju odlicno , frend ga je uzeo za 250€ sa garancijom , sad bi i ja mozda jedan , jer stvarno su napravili odlican mob
pa da ga meni netko nudi uzeo bi ga ali ovak smeta što ima istu tipkovnicu kao z540v i što nema bljeskalicu i nema memorijskih proširenja al dobro ima on i dobrih strana
Bookmarks