naknadnom pretragom foruma, našao sam ovu temu, o problemu sa bit defenderom:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16120
naknadnom pretragom foruma, našao sam ovu temu, o problemu sa bit defenderom:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16120
Zero, zahvaljujem na svemu... Avast! instaliran, Kerio instaliran. Zasad sam jako zadovoljan, mislim da ću ostati na ovim free verzijama i držati se podalje od crackiranih AV/FW riješenja ubuduće! Zahvaljujem svima još jednom!Izvorno postao zerobravo
P.S. Avast! Free sve uredno updatea i samo nekoliko advanced stvarčica čini razliku između free i pro verzije... Slično vrijedi i za Kerio koliko vidim...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
tako je, samo par "advanced" opcija..... koje tebi sigurno ništa neće pomoć, bitno je da imaš zaštitu. i kažem preporučam ti da ostaneš na toj kombinaciji, ja sam već duže vrijeme, sve se fino updatea, ništa se ne kolje, nemam problema s gledanjem u tray i sl.Izvorno postao DJ DeVelox
Evo Avast! me već jako ugodno iznenadio... Blokirao je neke toliko sitne i očito nepoznate viruse na ovim crack siteovim već pri samom učitavanju stranice! Nevjerojatno, ali BitDefender niti NOD32 na toj stranici nikad nisu reagirali... Također je našao u sistemskim folderima neke trojan.downloadere i sl. koje BitDefender ni nakon petog skeniranja hard-diska nije nazirao... Jako zanimljivo i nadasve odlično!Izvorno postao zerobravo
Također mi uopće ne opterećuje sistem dok mi je kod BD-ovog system scana CPU usage bio na 100%. Sve u svemu ovo zasad izgleda odlično.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da, to zaboravih napomenut, i AVG i Avast! jako malo opterećuju procesor, neosjetno uspore sistem, i to im daje jedan dodatni "plus". Kao što si rekao, BD ruje kad scanira, a ni NOD nije ništa bolji, to sam uglavnom radi preko noći, baš iz tih razloga.Izvorno postao DJ DeVelox
Ja Imama Avast Home Edition Ali Prije Sam Ima Avasta Pro S Key Generatotorm I Licensa Ti Se Pokvari I ViŠe Nama Updata Za Avast PreporuĆujem Avast Home Edition
Bookmarks