Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question BitDefender se ruši!

U zadnjih par dana sam primjetio da mi se BitDefender dosta često ruši... Samo najednom nestane iz Tray-a i onda ga moram sam paliti... Komp sam preskenirao i njime, i Trojan Removerom i svačim (još moram Ad-Aware i Spybot S&D, ali mislim da oni nisu toliko ključni). Problem je u tome da mi se rušio ja mislim i ranije (nisam siguran), ali sada u zadnje vrijeme nekako češće... Ne znam jesam li neki virus pokupio ili što, ali ovo me pomalo nervira već... Pogledam Tray, nema BitDefendera...
    Imam BitDefnder Pro 9.0, downloadan sa official sitea, samo sam serial ubacio... Ne sviđa mi se to rušenje nimalo jer ostajem i bez AV-a i bez FW-a...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    U zadnjih par dana sam primjetio da mi se BitDefender dosta često ruši... Samo najednom nestane iz Tray-a i onda ga moram sam paliti... Komp sam preskenirao i njime, i Trojan Removerom i svačim (još moram Ad-Aware i Spybot S&D, ali mislim da oni nisu toliko ključni). Problem je u tome da mi se rušio ja mislim i ranije (nisam siguran), ali sada u zadnje vrijeme nekako češće... Ne znam jesam li neki virus pokupio ili što, ali ovo me pomalo nervira već... Pogledam Tray, nema BitDefendera...
    Imam BitDefnder Pro 9.0, downloadan sa official sitea, samo sam serial ubacio... Ne sviđa mi se to rušenje nimalo jer ostajem i bez AV-a i bez FW-a...
    e vidiš, možda ti se gasi zbog ilegalnog seriala, to se meni događalo na 8-ici. isto tako, slučajno pogledam, njega nema, ne radi. da bi kasnije dozao, kad sam ga skinuo i stavio Avast FREE, da je kod njega karakteristično da ako pri update-anju nađe tvoj key na "crnoj listi", prvo se jedno vrijeme sam počne gasit, a nakon izvjesnog vremena se blokira, ne možeš ga tako rečeno ni pokrenut, tj. ti ga pokreneš, ili on sam na početku, i sve ti posivi, zbloka se kao da ga nema. od tad, za mene nema više Bit Defendera.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    e vidiš, možda ti se gasi zbog ilegalnog seriala, to se meni događalo na 8-ici. isto tako, slučajno pogledam, njega nema, ne radi. da bi kasnije dozao, kad sam ga skinuo i stavio Avast FREE, da je kod njega karakteristično da ako pri update-anju nađe tvoj key na "crnoj listi", prvo se jedno vrijeme sam počne gasit, a nakon izvjesnog vremena se blokira, ne možeš ga tako rečeno ni pokrenut, tj. ti ga pokreneš, ili on sam na početku, i sve ti posivi, zbloka se kao da ga nema. od tad, za mene nema više Bit Defendera.
    Vidiš moglo bi biti to... Iako se on meni normalno updatea i ne govori mi da je illegalni key, ali naravno da je ilegalni...LOL Hvala na informaciji, ako ovako nastavi to će biti gadan problem i morat ću preći na drugi AV... Ti si sad prešao na Avast ili? Što mi možeš preporučiti? Pošto si i ti sa BitDefendera prešao možda imaš kakav savjet... Ako ne, slijedi period isprobavanja AV-a.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidiš moglo bi biti to... Iako se on meni normalno updatea i ne govori mi da je illegalni key, ali naravno da je ilegalni...LOL Hvala na informaciji, ako ovako nastavi to će biti gadan problem i morat ću preći na drugi AV... Ti si sad prešao na Avast ili? Što mi možeš preporučiti? Pošto si i ti sa BitDefendera prešao možda imaš kakav savjet... Ako ne, slijedi period isprobavanja AV-a.
    tako je, ništa ti ne govori, a ruši se, nema niakvog upozorenja, a isto sam sa sto programa provjeravao dal je nešto uletilo pa ga sruši i blokira. kak nisam ništa našao, formatirao disk, al ono opet. i onda jedan dan, samo posivio, i zblokiro se. ugasim ga, ručno pokrenem, samo posivi, i govori da imam "krasan" key. no, zaboravih napomenut, netom prije se to dogodilo, on se svakim danom sve duže i duže updateao, mislio sam da skida novu verziju, al ne.
    Nakon toga sam ga maknuo, i stavio Pandu(kupljenu, legalnu, sa oriđiđi ključem), al program je, oprosti na izrazu, za ku***. Katastrofa, ne valja ništa. prekomplicirana, loša da boli. Skinem Avasta, sve 5, radi, update se, uleti neki virus, Bog ga ne bi očistio. jedva i sa puno muka. (imaš tu, čak sam i temu otvarao, ne znam kak se zove, imaš i printscreenove, sve sam stavio, i kak sam ga se na kraju otarasio bez format C. Skinuo Avasta, stavio AVG, isto free, home edition, i nema problema. radi odlično.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navodno i bitdefender free dobro radi...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Ja ću za početak isprobati Avast! i AVG možda, a za ostale info idem pogledati onaj topic sa preporukama za AV... Ljudi, hvala na pomoći.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ću za početak isprobati Avast! i AVG možda, a za ostale info idem pogledati onaj topic sa preporukama za AV... Ljudi, hvala na pomoći.
    stavi si nod32 i fix. i zdrao
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    stavi si nod32 i fix. i zdrao
    NOD32 sam ranije koristio i OK je, ali mi nije nikako sjeo i ne želim ga više stavljati...
    Nego, da ne otvaram novi topic: Isplati li se nabavljati crackirani Avast! Pro ili je Avast! Free dovoljan? Ima li nešto jako bitno u Avast! Pro da se isplati zafrkavati sa crackovima opet ili da jednostavno stavim Avast! Free i gotovo?

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nikako ne stavljati free... on u biti ni nebriše viruse... i update im nije svaki dan... stavi si pro ako već stavljaš avast...
    Seriously?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma kakvi, bar ne v.8, al je ipak bolji od pande "premium", no nije baš nešto. moj prijedlog ti je da staviš AVG(kao free antivirus) + Kerio(kao free firewal). rade skladno kao sat. odlična kombinacija. Imao sam Avast free(AV) + ZA free(FW), klali se ko ništa. ne bi ih uskladio da ga ubiješ. kažem, ja sad koristim večinu free ili orginal programa, pogotovo ove što se updateaju, izbjegavam ilegalne stvari. želim da mi soft bude što "čišći". I eto, predlažem tu kombinaciju, jer koliko tebi treba za kučnu upotrebu, toliko on zadovoljava, i AVG i Kerio. Sve ove profesional verzije programa imaju nešto što ti sigurno nećeš koristit i što ti ne treba. Bitno je da štiti od virusa, i da možeš scanirat komp, i da se fino updatea, i Kerio također.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    nikako ne stavljati free... on u biti ni nebriše viruse... i update im nije svaki dan... stavi si pro ako već stavljaš avast...
    e ovo nije itina. i briše, i updatea se.

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ovo nije itina. i briše, i updatea se.
    ah kako kome...
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma kakvi, bar ne v.8, al je ipak bolji od pande "premium", no nije baš nešto. moj prijedlog ti je da staviš AVG(kao free antivirus) + Kerio(kao free firewal). rade skladno kao sat. odlična kombinacija. Imao sam Avast free(AV) + ZA free(FW), klali se ko ništa. ne bi ih uskladio da ga ubiješ. kažem, ja sad koristim večinu free ili orginal programa, pogotovo ove što se updateaju, izbjegavam ilegalne stvari. želim da mi soft bude što "čišći". I eto, predlažem tu kombinaciju, jer koliko tebi treba za kučnu upotrebu, toliko on zadovoljava, i AVG i Kerio. Sve ove profesional verzije programa imaju nešto što ti sigurno nećeš koristit i što ti ne treba. Bitno je da štiti od virusa, i da možeš scanirat komp, i da se fino updatea, i Kerio također.
    Thnx, ovo mi se sviđa... Ja želim da mi makar AV i FW budu legalni, tj. free... Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti.. Pa da mi se onda BitDefender ruši, NOD32 pada u komu itd... A što se tog Keria tiče... Sada tražim na netu no svugdje se spominje nekakva cijena... Odsad izgleda nije free... Neki drugi prijedlozi za FW?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thnx, ovo mi se sviđa... Ja želim da mi makar AV i FW budu legalni, tj. free... Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti.. Pa da mi se onda BitDefender ruši, NOD32 pada u komu itd... A što se tog Keria tiče... Sada tražim na netu no svugdje se spominje nekakva cijena... Odsad izgleda nije free... Neki drugi prijedlozi za FW?
    ne, niakakva plačanja. ti skineš pro verziju, i ak ne upišeš key, on ti blokira tu pro verziju koju si mogao isprobat i ostavi ti samo firewal, što tebi u biti i treba. svakako skini kerio.

a ova rečenica "Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti." itekako je pametno izrečena. svaka čast, pametno razmišljaš.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne, niakakva plačanja. ti skineš pro verziju, i ak ne upišeš key, on ti blokira tu pro verziju koju si mogao isprobat i ostavi ti samo firewal, što tebi u biti i treba. svakako skini kerio.

a ova rečenica "Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti." itekako je pametno izrečena. svaka čast, pametno razmišljaš.
    Hehe, hvala zero. Ali istina je... Ja sa crackiranim ili ilegalno reganim AV-om nikad nisam siguran da on nije djelomično onemogućen ili da će mi se rušiti kao BitDefender ili onemogućivati update kao NOD32... To mi je već popilo živce i radije ću uzeti free zaštitu ili čak kupiti AV/FW nego svaki dan gledati u Tray i misliti "Čekaj, pa gdje je sad nesato?!?"...
    Thnx na savjetima, idem skinuti Kerio još, Avast! sam skinuo free i registrirao pa ćemo vidjeti kako radi Avast!/Kerio combo!
    P.S. Kerio da downloadam onaj Sunbelt Kerio Personal Firewall?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe, hvala zero. Ali istina je... Ja sa crackiranim ili ilegalno reganim AV-om nikad nisam siguran da on nije djelomično onemogućen ili da će mi se rušiti kao BitDefender ili onemogućivati update kao NOD32... To mi je već popilo živce i radije ću uzeti free zaštitu ili čak kupiti AV/FW nego svaki dan gledati u Tray i misliti "Čekaj, pa gdje je sad nesato?!?"...
    Thnx na savjetima, idem skinuti Kerio još, Avast! sam skinuo free i registrirao pa ćemo vidjeti kako radi Avast!/Kerio combo!
    P.S. Kerio da downloadam onaj Sunbelt Kerio Personal Firewall?
    eto, šta reći na sve ovo, nego svaka čast. također razmišljaš kao i ja, i ja sam odlućio bar da AV soft bude legalan, i zato sam kupio Pandu, kao krasna je, imao sam prliku na faksu, no pokajao sam se. htio sam kupit bit defender, no u hg spotu je bio skup. i onda se malo posavjetovao, i skužio da meni netreba niakva pro verzija za kučnu zaštitu. home ili personal edition ima sve što mi treba. za taj komad softwarea.

Sunbelt Kerio Personal Firewall - upravo taj. mislim da nećeš pogrješiti, kažem, iz vlastitog iskustva ti mogu reć jer sam ih promjenio podosta.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NOD32 ima popust za studente i uopće ne košta tako puno. Isto ga možeš kupiti na faksu ja mislim...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NOD32 ima popust za studente i uopće ne košta tako puno. Isto ga možeš kupiti na faksu ja mislim...
    tako je, sad se može, ne znam dal samo na FER-u il na cijelom sveučilištu. no kad sam ja imao napasti, onda ga nije bilo, bila je samo Panda. S kojom, kažem, nisam nikako zadovoljan.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naknadnom pretragom foruma, našao sam ovu temu, o problemu sa bit defenderom:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16120

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naknadnom pretragom foruma, našao sam ovu temu, o problemu sa bit defenderom:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16120
    Zero, zahvaljujem na svemu... Avast! instaliran, Kerio instaliran. Zasad sam jako zadovoljan, mislim da ću ostati na ovim free verzijama i držati se podalje od crackiranih AV/FW riješenja ubuduće! Zahvaljujem svima još jednom!
    P.S. Avast! Free sve uredno updatea i samo nekoliko advanced stvarčica čini razliku između free i pro verzije... Slično vrijedi i za Kerio koliko vidim...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zero, zahvaljujem na svemu... Avast! instaliran, Kerio instaliran. Zasad sam jako zadovoljan, mislim da ću ostati na ovim free verzijama i držati se podalje od crackiranih AV/FW riješenja ubuduće! Zahvaljujem svima još jednom!
    P.S. Avast! Free sve uredno updatea i samo nekoliko advanced stvarčica čini razliku između free i pro verzije... Slično vrijedi i za Kerio koliko vidim...
    tako je, samo par "advanced" opcija..... koje tebi sigurno ništa neće pomoć, bitno je da imaš zaštitu. i kažem preporučam ti da ostaneš na toj kombinaciji, ja sam već duže vrijeme, sve se fino updatea, ništa se ne kolje, nemam problema s gledanjem u tray i sl.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako je, samo par "advanced" opcija..... koje tebi sigurno ništa neće pomoć, bitno je da imaš zaštitu. i kažem preporučam ti da ostaneš na toj kombinaciji, ja sam već duže vrijeme, sve se fino updatea, ništa se ne kolje, nemam problema s gledanjem u tray i sl.
    Evo Avast! me već jako ugodno iznenadio... Blokirao je neke toliko sitne i očito nepoznate viruse na ovim crack siteovim već pri samom učitavanju stranice! Nevjerojatno, ali BitDefender niti NOD32 na toj stranici nikad nisu reagirali... Također je našao u sistemskim folderima neke trojan.downloadere i sl. koje BitDefender ni nakon petog skeniranja hard-diska nije nazirao... Jako zanimljivo i nadasve odlično! Također mi uopće ne opterećuje sistem dok mi je kod BD-ovog system scana CPU usage bio na 100%. Sve u svemu ovo zasad izgleda odlično.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo Avast! me već jako ugodno iznenadio... Blokirao je neke toliko sitne i očito nepoznate viruse na ovim crack siteovim već pri samom učitavanju stranice! Nevjerojatno, ali BitDefender niti NOD32 na toj stranici nikad nisu reagirali... Također je našao u sistemskim folderima neke trojan.downloadere i sl. koje BitDefender ni nakon petog skeniranja hard-diska nije nazirao... Jako zanimljivo i nadasve odlično! Također mi uopće ne opterećuje sistem dok mi je kod BD-ovog system scana CPU usage bio na 100%. Sve u svemu ovo zasad izgleda odlično.
    da, to zaboravih napomenut, i AVG i Avast! jako malo opterećuju procesor, neosjetno uspore sistem, i to im daje jedan dodatni "plus". Kao što si rekao, BD ruje kad scanira, a ni NOD nije ništa bolji, to sam uglavnom radi preko noći, baš iz tih razloga.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Motorolu V360v
    Operater
    vip
    Godina
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Ja Imamam

Ja Imama Avast Home Edition Ali Prije Sam Ima Avasta Pro S Key Generatotorm I Licensa Ti Se Pokvari I ViŠe Nama Updata Za Avast PreporuĆujem Avast Home Edition
    Posjetite ovu web stranicu ProGamer

www.download.hr je prvi hrvatski download portal.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao sam istih problema....instalirao sam Avast i zasad je sve u redu....može li kao Firewall uz njega biti i ad-aware?

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. BitDefender internet secuity v9.0
    By iko in forum Aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-09-2016, 15:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke