Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    ne, niakakva plačanja. ti skineš pro verziju, i ak ne upišeš key, on ti blokira tu pro verziju koju si mogao isprobat i ostavi ti samo firewal, što tebi u biti i treba. svakako skini kerio.

a ova rečenica "Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti." itekako je pametno izrečena. svaka čast, pametno razmišljaš.
    Hehe, hvala zero. Ali istina je... Ja sa crackiranim ili ilegalno reganim AV-om nikad nisam siguran da on nije djelomično onemogućen ili da će mi se rušiti kao BitDefender ili onemogućivati update kao NOD32... To mi je već popilo živce i radije ću uzeti free zaštitu ili čak kupiti AV/FW nego svaki dan gledati u Tray i misliti "Čekaj, pa gdje je sad nesato?!?"...
    Thnx na savjetima, idem skinuti Kerio još, Avast! sam skinuo free i registrirao pa ćemo vidjeti kako radi Avast!/Kerio combo!
    P.S. Kerio da downloadam onaj Sunbelt Kerio Personal Firewall?
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Hehe, hvala zero. Ali istina je... Ja sa crackiranim ili ilegalno reganim AV-om nikad nisam siguran da on nije djelomično onemogućen ili da će mi se rušiti kao BitDefender ili onemogućivati update kao NOD32... To mi je već popilo živce i radije ću uzeti free zaštitu ili čak kupiti AV/FW nego svaki dan gledati u Tray i misliti "Čekaj, pa gdje je sad nesato?!?"...
    Thnx na savjetima, idem skinuti Kerio još, Avast! sam skinuo free i registrirao pa ćemo vidjeti kako radi Avast!/Kerio combo!
    P.S. Kerio da downloadam onaj Sunbelt Kerio Personal Firewall?
    eto, šta reći na sve ovo, nego svaka čast. također razmišljaš kao i ja, i ja sam odlućio bar da AV soft bude legalan, i zato sam kupio Pandu, kao krasna je, imao sam prliku na faksu, no pokajao sam se. htio sam kupit bit defender, no u hg spotu je bio skup. i onda se malo posavjetovao, i skužio da meni netreba niakva pro verzija za kučnu zaštitu. home ili personal edition ima sve što mi treba. za taj komad softwarea.

Sunbelt Kerio Personal Firewall - upravo taj. mislim da nećeš pogrješiti, kažem, iz vlastitog iskustva ti mogu reć jer sam ih promjenio podosta.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NOD32 ima popust za studente i uopće ne košta tako puno. Isto ga možeš kupiti na faksu ja mislim...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    NOD32 ima popust za studente i uopće ne košta tako puno. Isto ga možeš kupiti na faksu ja mislim...
    tako je, sad se može, ne znam dal samo na FER-u il na cijelom sveučilištu. no kad sam ja imao napasti, onda ga nije bilo, bila je samo Panda. S kojom, kažem, nisam nikako zadovoljan.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. BitDefender internet secuity v9.0
    By iko in forum Aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-09-2016, 15:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove