Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    ma kakvi, bar ne v.8, al je ipak bolji od pande "premium", no nije baš nešto. moj prijedlog ti je da staviš AVG(kao free antivirus) + Kerio(kao free firewal). rade skladno kao sat. odlična kombinacija. Imao sam Avast free(AV) + ZA free(FW), klali se ko ništa. ne bi ih uskladio da ga ubiješ. kažem, ja sad koristim večinu free ili orginal programa, pogotovo ove što se updateaju, izbjegavam ilegalne stvari. želim da mi soft bude što "čišći". I eto, predlažem tu kombinaciju, jer koliko tebi treba za kučnu upotrebu, toliko on zadovoljava, i AVG i Kerio. Sve ove profesional verzije programa imaju nešto što ti sigurno nećeš koristit i što ti ne treba. Bitno je da štiti od virusa, i da možeš scanirat komp, i da se fino updatea, i Kerio također.
    Thnx, ovo mi se sviđa... Ja želim da mi makar AV i FW budu legalni, tj. free... Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti.. Pa da mi se onda BitDefender ruši, NOD32 pada u komu itd... A što se tog Keria tiče... Sada tražim na netu no svugdje se spominje nekakva cijena... Odsad izgleda nije free... Neki drugi prijedlozi za FW?
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Thnx, ovo mi se sviđa... Ja želim da mi makar AV i FW budu legalni, tj. free... Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti.. Pa da mi se onda BitDefender ruši, NOD32 pada u komu itd... A što se tog Keria tiče... Sada tražim na netu no svugdje se spominje nekakva cijena... Odsad izgleda nije free... Neki drugi prijedlozi za FW?
    ne, niakakva plačanja. ti skineš pro verziju, i ak ne upišeš key, on ti blokira tu pro verziju koju si mogao isprobat i ostavi ti samo firewal, što tebi u biti i treba. svakako skini kerio.

a ova rečenica "Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti." itekako je pametno izrečena. svaka čast, pametno razmišljaš.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    ne, niakakva plačanja. ti skineš pro verziju, i ak ne upišeš key, on ti blokira tu pro verziju koju si mogao isprobat i ostavi ti samo firewal, što tebi u biti i treba. svakako skini kerio.

a ova rečenica "Ne želim si zaštitu brljati s onim od čega se pokušavam zaštiti." itekako je pametno izrečena. svaka čast, pametno razmišljaš.
    Hehe, hvala zero. Ali istina je... Ja sa crackiranim ili ilegalno reganim AV-om nikad nisam siguran da on nije djelomično onemogućen ili da će mi se rušiti kao BitDefender ili onemogućivati update kao NOD32... To mi je već popilo živce i radije ću uzeti free zaštitu ili čak kupiti AV/FW nego svaki dan gledati u Tray i misliti "Čekaj, pa gdje je sad nesato?!?"...
    Thnx na savjetima, idem skinuti Kerio još, Avast! sam skinuo free i registrirao pa ćemo vidjeti kako radi Avast!/Kerio combo!
    P.S. Kerio da downloadam onaj Sunbelt Kerio Personal Firewall?
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Hehe, hvala zero. Ali istina je... Ja sa crackiranim ili ilegalno reganim AV-om nikad nisam siguran da on nije djelomično onemogućen ili da će mi se rušiti kao BitDefender ili onemogućivati update kao NOD32... To mi je već popilo živce i radije ću uzeti free zaštitu ili čak kupiti AV/FW nego svaki dan gledati u Tray i misliti "Čekaj, pa gdje je sad nesato?!?"...
    Thnx na savjetima, idem skinuti Kerio još, Avast! sam skinuo free i registrirao pa ćemo vidjeti kako radi Avast!/Kerio combo!
    P.S. Kerio da downloadam onaj Sunbelt Kerio Personal Firewall?
    eto, šta reći na sve ovo, nego svaka čast. također razmišljaš kao i ja, i ja sam odlućio bar da AV soft bude legalan, i zato sam kupio Pandu, kao krasna je, imao sam prliku na faksu, no pokajao sam se. htio sam kupit bit defender, no u hg spotu je bio skup. i onda se malo posavjetovao, i skužio da meni netreba niakva pro verzija za kučnu zaštitu. home ili personal edition ima sve što mi treba. za taj komad softwarea.

Sunbelt Kerio Personal Firewall - upravo taj. mislim da nećeš pogrješiti, kažem, iz vlastitog iskustva ti mogu reć jer sam ih promjenio podosta.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NOD32 ima popust za studente i uopće ne košta tako puno. Isto ga možeš kupiti na faksu ja mislim...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    NOD32 ima popust za studente i uopće ne košta tako puno. Isto ga možeš kupiti na faksu ja mislim...
    tako je, sad se može, ne znam dal samo na FER-u il na cijelom sveučilištu. no kad sam ja imao napasti, onda ga nije bilo, bila je samo Panda. S kojom, kažem, nisam nikako zadovoljan.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. BitDefender internet secuity v9.0
    By iko in forum Aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-09-2016, 15:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove