tako je, ništa ti ne govori, a ruši se, nema niakvog upozorenja, a isto sam sa sto programa provjeravao dal je nešto uletilo pa ga sruši i blokira. kak nisam ništa našao, formatirao disk, al ono opet. i onda jedan dan, samo posivio, i zblokiro se. ugasim ga, ručno pokrenem, samo posivi, i govori da imam "krasan" key. no, zaboravih napomenut, netom prije se to dogodilo, on se svakim danom sve duže i duže updateao, mislio sam da skida novu verziju, al ne.Izvorno postao DJ DeVelox
Nakon toga sam ga maknuo, i stavio Pandu(kupljenu, legalnu, sa oriđiđi ključem), al program je, oprosti na izrazu, za ku***. Katastrofa, ne valja ništa. prekomplicirana, loša da boli. Skinem Avasta, sve 5, radi, update se, uleti neki virus, Bog ga ne bi očistio. jedva i sa puno muka. (imaš tu, čak sam i temu otvarao, ne znam kak se zove, imaš i printscreenove, sve sam stavio, i kak sam ga se na kraju otarasio bez format C. Skinuo Avasta, stavio AVG, isto free, home edition, i nema problema. radi odlično.

. Skinuo Avasta, stavio AVG, isto free, home edition, i nema problema. radi odlično.
Odgovori uz citat
Bookmarks