evo ovo možemo i ovako
umts vs dizajn vs mogućnosti
evo ovo možemo i ovako
umts vs dizajn vs mogućnosti
6230i definitivno! barem ja...em ne volim motorolu, 1050 mi nije toliko dopadljiv, i ne volim baš mobove s tom antenom! 6230 nema UMTS ali barem ima edge, jedan od kvalitetnih ekrana, monoblok je, nokia je, i provjereno odličan mob
Definitivno Nokia 6230i... Moto V3 odma zaboravi jer ima samo 5MB memorije i nema utor za karticu... Jedino dobro na mobu je dizajn i veliki ekran...
Ako ti netreba UMTS mob, onda nemoj puno razmišljati i kupi 6230i... Po meni najbolji izbor od ovih mobova koje si ti naveo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gle usporedba je jedna od najglupljih otkad sam na ovom forumu,zasto zato sto su to mobovi potpuno razliciti e sad ja neznam sta ti volis umts dizaj ili mogucnosti,da se ja troumim onda 6230i(ali kod mene nebi bilo dileme)
Ja jednostavno ne vidim sta ovdje u usporedbi radi v1050. Ako sam u pravu i radi se o motoroli, prvo tesko da ce se taj mob naci u RH, a drugo kod nas na trzistu ima nasljednik tog modela zvan v3x koji je 3 puta bolji od v1050, tanji je od njega, a i nema antenu. I veoma je dobar mobitel.
Ako je v1050 s nekim razlogom u usporedbi onda cu se kao i vecina drugih morati odluciti za preporuku 6230i.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
6230i je najbolji izbor.lijepo dizajnirana,prepuna mogucnosti i stabilna.
ja sam za mtrolu v1050
ovu temu sam postavio zbog tri rođaka koja se svađaju koji je bolji
ja jednom tvrdim da je v3 najlošija ali on nevjeruje
pa sad kad na netu nađe vidjet će da je
što se ove dvojice tiče (6230i i v1050-iz njemačke) meni se svidio umts i veliki ekran ali mi se nesviđa antena i to što nema BT ili barem irda i što nevalja a i baterija kratko traje ovu nokiu neću ni spominjat jer nokia je nokia
pa onda je valjda sve jasno.
V3 najbolji mobitel...8 megabajta (nije pet, provjerih na mobu), mp3, video reprodukcija i snimanje ( a susjeda nema to na v3) sve sve sve što poželite. V3x je ružan,debeo i težak.
a sta je 8mb?smijesno...par odrezanih mp3-ca i nekoliko fotki i to je to.utor za kartice na nokiji je nezamjenjiv.Izvorno postao Baby_Blue
![]()
![]()
![]()
Inače V3 je ok mobitel po meni za nekoga kome nije bitna proširivost memorije nego mu treba fashion telefon za razgovore i poruke. Inače po meni preskup jer za aktualni model(u trenutnoj "poplavi" modela sa memory card slotom) par megabajta je premalo. Staviš koji mp3 ringtone i gotovo.
Slažem se - Nokia odnosi pobjedu bez dileme.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-08-2006 u 16:11
Bookmarks