meni je nekak najljepša nokia 6600, ostalo sve nije baš nešt
N-gage
3300
2100
8310
6310
6510
5100
6100
7210
6610
7250
7650
nekak sasvim obicno izgleda-valjda zbog maske-uopce nema sjaja..a kad je izasla bila je skuplja od 7250..jedino kaj mi je kod nje lepo je njezina tankoca..
meni je nekak najljepša nokia 6600, ostalo sve nije baš nešt
E meni baš 6600 na niš ne sliči. Ružna ko... Široka, debela. Tu je ni nema![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
@ cyberphere thread se zove: ''najlepsa nokia'' i ljudi imaju pravo govoriti o ruznim nokijama!!![]()
cyber za tebe moderatora ovo je poprilično neozbiljan odgovor,pa svako može komentirati i njemu ružne i njemu lijepe nokije!!!!!Poslao: cyberphere
E pa zato imaš E700. Nije svima do izgleda. Nekima su važnije funkcije
Pa šta sam ja krivo rekao. I meni se više sviđa E700 ali mi je draža 6600 zbog funkcija. I da sad imam love kupio bi si još jedan mob i to E700 samo za pokazivanje jel mi se ne da stalno nositi ovaj mob. Nisam ja rekao da ne smije reći da je nokia ružna. Dapače večina nokia su ružnePoslao: damgol
cyber za tebe moderatora ovo je poprilično neozbiljan odgovor,pa svako može komentirati i njemu ružne i njemu lijepe nokije!!!!!
Slažem se 100% ali su tema nokia mobovi a ne svi... Najružnija mi je 2300 (ak se tak zove, više ne baratam tim brojkama dobro). Tako je odvratan mobitel da zbilja neznam šta rade ovi u Nokiji... A kažu da Samsung samo štanca mobitele...![]()
tocno samsung samo stanca modele-svi isti..uzas-razlika je samo u kameri, memoriji, velicini i nikej vise..svi napravljeni na istu fintu..
evo npr. ja za svoju njoku nikad nebi rekao da je nokija kad bi je gledao sprijeda i odstraga...vec kad ju pogledas sa strane-ona debljina, odnosno dobljina po bijeloj duzini-uopce nena zaobljenja..
Kad malo pogledaš nokia štanca još više. Zapravo svi ih štancaju, ali bar imamo veći izbor
ma meni je već dosta toga,kupiš mob, dr. mj. je već stari i zaboravljen....
način na koji si rekao!Poslao: cyberphere
Pa šta sam ja krivo rekao. I meni se više sviđa E700 ali mi je draža 6600 zbog funkcija. I da sad imam love kupio bi si još jedan mob i to E700 samo za pokazivanje jel mi se ne da stalno nositi ovaj mob. Nisam ja rekao da ne smije reći da je nokia ružna. Dapače večina nokia su ružne
meni osobno se sviđa samo n8850 a ovi ostali modeli osim n6600 su mi nikakvi jel svi su isti,a oni koji imaju irda-u pogotovo novi uopće nemaju označeno mjesto gdje se ona nalazi i trebaš je rasklopit da je pronašao!![]()
![]()
ja nađem bez pol frke di je irda
ma daj.... trebaš baš tražit,uopće nije dobro označeno gdje se nalazi!
pa u biti kod nekih nokia ti je na istom mjestu
ma dobro možda i je tako na nekim modelima ali recimo na n5100 frend je rastavio phone i tek je onda skužio gdje je irda![]()
kak se ne vidi, pa mora miti ko neka mala crna pločica
ne crna nego crvena,ali to ti i govorim uopće se ne nalazi na vidljivom mjestu
na 5100 je mislim sa desne strane izmedu one dvije gumene crte
ni dok se skine maska?
ne onda se vidi mislim u nekoj od silnih rupa na phonu
frend mi je dao taj mob da vidi jel cu uspjet naci i nisam uspio, tek kad se skine maska onda se moze vidjeti, ali uz dosta gledanja
eto o tome sam govorio..........
Bookmarks