Oćeš ti to reč da ja slabo svoj poso radim? Da sam omekšao?![]()
šala mala, sezam je OK.
predložio bih da WB-u dodam još jednog moderatora za ispomoć u kafiću zbog pojačanog prometa u posljednje vrijeme. kako ja isto imam slabo vremena čeprkat po kafiću, predlažem da sezam-picika bude dodan kao moderator.
obrazloženje - jednostavno, sezam je stvarno često onlajn tako da može izviditi situaciju u svakom trenutku, a dovoljno je dugo ovdje da ga svi znate. zato mislim da bi on bio trenutno najbolji izbor..
slušam ima li tko što za dodati, zamjeriti/podržati prijedlog
Oćeš ti to reč da ja slabo svoj poso radim? Da sam omekšao?![]()
šala mala, sezam je OK.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne to, nego da uskoči kad nas dvojica imamo ispite pa nas nema tu. a promet u kafiću se dosta povećao, nakupilo se ljudi pa bi bilo dobro još nekog imat
Je je znam i podržavam inicijativu. U stvari treba uvesti titulu 'sezonskog moderatora' kad su ispiti![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe![]()
Forumaš godine :)
Ja nisam siguran da on ima dovoljno postova![]()
Sezam!? Of course!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slažem se ako časti s![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moze runda moj racun....
za Whiteboya
za Zappan
za Eminema
za Miska
za Sljaku
za Vraga
podrzavam
može...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Vec je![]()
no, da, uglavnom su oni koje je zanimalo (dakle forum-fosili) posjetili forum i nisu imali primjedbi pa ja stavio... sezame sretno
Bookmarks