Dakle, ima tko ponudu i cijene VPN uređaja u T-Mobile ponudi, zovem već jedno duže vrijeme administratora da mi pošalje ili faksira, ali ništa od toga...
Znam da na stranicama nema, pa ako tko ima cjenik...Hvala
Dakle, ima tko ponudu i cijene VPN uređaja u T-Mobile ponudi, zovem već jedno duže vrijeme administratora da mi pošalje ili faksira, ali ništa od toga...
Znam da na stranicama nema, pa ako tko ima cjenik...Hvala
Mislim da bi i moje u firmi to zanimalo, pa ako netko dođe do cjenika....
Najgore od svega kaj sam idiota (kad se moram tako izraziti) zvao već 10 puta i uvijek zaboravi..
Nedavno sam ga imao u rukama i mogu ti reci da se neces usreciti sa ponudomprobati cu ga dobiti i u ponedjeljak staviti.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ma nije previše bitno koji su mobiteli oni nikad nisu ni imali neke kak se spada mobitele,treba mi hitno za ove indijance u firmi jer bi htjeli neke mobitele pa me stalno pile...Izvorno postao RAUL
Jeste provali nazvati službu i pitati ih da vam pošalju taj cijenik na mail ili faks![]()
Za VPn ne zoves SZK vec svojeg administratora
Ja sam administrator, koga da ja zovem?![]()
Zoves svojeg administratora u T-Mobile-u, tj. osobu koja je zaduzena za tvoju firmu u T-mobile![]()
tako je, zoveš osobu zaduženu za tvoju tvrtku, služba za korisnike ti neće ništa pomoći, samo će te uputiti prema administratoru, tako da sve opet propada.
Ako tko ima cjenik i ponudu neka posta
Navodno od 1.11.2007 dolazi nova ponuda uredjaja za VPN korisnike.Ima netko mozda neku informaciju ( koji uredjaji, koje cijene)?
Bookmarks