Gledan na mobilnisvet.com ovu novu nokiu i mogu vam reci da ne izgleda loše.Jel ju ima netko.
Gledan na mobilnisvet.com ovu novu nokiu i mogu vam reci da ne izgleda loše.Jel ju ima netko.
nije još u prodaji
Vidim da su u srbiji oko 130 eura, pa sam mislio da su i u mobisu dostupni.
Taj mobilni svet je inače "vjerodostojan" izvor informacija.
Taj telefon još nije u prodaji uopće, možda je netko prošvercao neki prototip, ko će ih znat. Kad krene u prodaju, neposredno prije toga će bit dostupan support page na nokijinoj stranici. Zasad još ništa.
ja sam cuo da ce doći u prodaju a cijena oko 2000 kn..mozda više mozda manje, ne znam sad kolko![]()
ovaj mob je sranje, vga kamera, display - 128x160, nema memory slot, da ne idem dalje...Izvorno postao mobitelash
To je vjerovatno nasljednik 6030. Dobar mobitel za tu lovu, funkcije mu nisu nešto al je dizajn ok.
@mobitelash - nema šanse 2000kn, max. 1000kn kad dođe![]()
Ja isto mislim da ce mu cijena biti oko 1000-1400kn u pocetku.
Tocno sam prognozirao, cijena u importane centru 1390kn.
Jedan clan moje obitalji mozda kupi ovu nokiju,,pa me znima koliko mu trje baterija(trebamo bi da izdrzi 30min razgovora,, 3 slike,10 poruka i to da bi bilo bar 2-3 dana) i dali mogu viditi sliku napravljenu sa tom kamerom,,
uz normalno koristenje traje i 5 dana bez brige.![]()
A koliko izdrzi uz ovakvo koristelje 30min razgovora,, 3 slike,10 poruka?????
Skoro samo da je baterija u pitanju kod odabira,,
Pa, izdržat će dva do tri dana. Ja sam imao 6080, koja je skoro pa ista, ali kako mi je to bio sekundarni mobitel, nisam na nju pričao po 30 minuta.
Prema stand-by vremenu (5-6 dana bez prevelike uporabe), dalo bi se zaključiti da izgura možda i 3 dana uz priču.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Moze koja fotka iz tog moba,, to ima 640*480,,da vidim kak to zgleda,,
ne treba previse ocekivati od VGA kamere.za slanje MMS-om i vise nego dovoljna.
To ti je mobitel najobicniji koji ti je u rangu sa nokiom 6020 vga kamera 640X480 , nema ti bluetooth, 64K boja.
Bookmarks