Da, sad radi, jutros mi nijeIzvorno postao a.k.
![]()
Da, sad radi, jutros mi nijeIzvorno postao a.k.
![]()
Da, mislim na RE, ne na ME. Jel' se vidi da sam apdejto Java engine na mobu jutros?Izvorno postao Gog
Može i to bit. Imaš zadnju verziju LimeWirea? Probaj stavit novu (ako nemaš već)Izvorno postao fly_nan
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Limewire je stvarno odličan... Ja osobno koristim njega i eMule, ostalo ili nikako ili stvarno rijetko... A što se sporosti tiče, malo je usporen kad se starta no čini mi se da kasnije sve sjedne na svoje mjesto i da ne zauzima puno resursa... Meni čisto fino radi u pozadini i ne opterećuje mi komp. tako da je sve u svemu jako dobar.Je li baš najbolji ne znam, no među najboljima je zasigurno...
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Kao i svaki P2P program mora pohvatati kvalitetu veze sa servera. Ali to se tek vidi u Pro verziji.Izvorno postao DJ DeVelox
Ustvari dali je tako strašno ako se program diže par sekundi sporije.PIH(ne mislim na tebe osobno DJ DeVelox)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma malo mu dugo treba da se upali + da uhvati kvalitetu veze... Ali to je kojih 10-ak sekundi čekanja... Vrlo važno... Meni to uopće ne smeta jer kad ga jednom pokrenem ostavim ga u tray-u ako mi treba i kasnije radi odličnom brzinom i ne zauzima puno resursa tako da se sasvim ugodno može raditi s njim... Uglavnom meni je Limewire #1!Izvorno postao Vuki
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
najvažnije je to što ga ne prate spyovi i slična gamad
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Zasad, pitanje šta će bit kasnije dok se još malo proširi među korisnicima. Pogledajte samo Winamp i BSplayer - nekad odlični programi za svoju namjenu, a sada prepuni spywarea...
Bookmarks