Izvorno postao jay
Pa link valja.
Izvorno postao jay
Pa link valja.
Da, sad radi, jutros mi nijeIzvorno postao a.k.
![]()
Da, mislim na RE, ne na ME. Jel' se vidi da sam apdejto Java engine na mobu jutros?Izvorno postao Gog
Može i to bit. Imaš zadnju verziju LimeWirea? Probaj stavit novu (ako nemaš već)Izvorno postao fly_nan
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Limewire je stvarno odličan... Ja osobno koristim njega i eMule, ostalo ili nikako ili stvarno rijetko... A što se sporosti tiče, malo je usporen kad se starta no čini mi se da kasnije sve sjedne na svoje mjesto i da ne zauzima puno resursa... Meni čisto fino radi u pozadini i ne opterećuje mi komp. tako da je sve u svemu jako dobar.Je li baš najbolji ne znam, no među najboljima je zasigurno...
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Kao i svaki P2P program mora pohvatati kvalitetu veze sa servera. Ali to se tek vidi u Pro verziji.Izvorno postao DJ DeVelox
Ustvari dali je tako strašno ako se program diže par sekundi sporije.PIH(ne mislim na tebe osobno DJ DeVelox)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma malo mu dugo treba da se upali + da uhvati kvalitetu veze... Ali to je kojih 10-ak sekundi čekanja... Vrlo važno... Meni to uopće ne smeta jer kad ga jednom pokrenem ostavim ga u tray-u ako mi treba i kasnije radi odličnom brzinom i ne zauzima puno resursa tako da se sasvim ugodno može raditi s njim... Uglavnom meni je Limewire #1!Izvorno postao Vuki
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
najvažnije je to što ga ne prate spyovi i slična gamad
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks