ispravi link
ispravi link
Da to je točno ali ima još nekoliko dobrih p2p programa,kao npr.
iMesh,Napster,eMule,WinMX,BearShare.itd.
@a.k. i ja to pokušavam več godinu dana objasniti ali...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=218012&postcount=7
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e kad mo već kod LimeWire-a.... imam mali tinivini problemčić
užasno mi se usporio... ne znam zašto??!! ne mislim na brzinu skidanja nego na program. trokira se i troksa mi druge otvorene programe. bila sam ga maknula i ponovno instalirala ali nije pomoglo. ima netko neku ideju!!??
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao jay
Pa link valja.
Probaj vidjet koja verzija J2ME je na stroju... možda se update radi ili takva nekakva banana. Osim toga, kad ga pokreneš pa ti se uspori, vidi u task manager u koliko ti procesorskog vremena jede, i koliko rama proguta. Ili je to (prezahtjevan ima preveliki heap ili tako nešto) ili ti je stroj preslab. Ali mislim da je ovo prvo.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Misliš valjda na Java2RE, java2me je za mobilne uređaje![]()
svi updejtovi su mi isključeni. nema fajlova u folderu za šeranje. proc i rami su mi u savršenom orderu. java je najnovijajel može biti da je neki bagić u programu?!?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao fly_nan
A može, probaj ovaj moj...
Da, sad radi, jutros mi nijeIzvorno postao a.k.
![]()
Da, mislim na RE, ne na ME. Jel' se vidi da sam apdejto Java engine na mobu jutros?Izvorno postao Gog
Može i to bit. Imaš zadnju verziju LimeWirea? Probaj stavit novu (ako nemaš već)Izvorno postao fly_nan
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Limewire je stvarno odličan... Ja osobno koristim njega i eMule, ostalo ili nikako ili stvarno rijetko... A što se sporosti tiče, malo je usporen kad se starta no čini mi se da kasnije sve sjedne na svoje mjesto i da ne zauzima puno resursa... Meni čisto fino radi u pozadini i ne opterećuje mi komp. tako da je sve u svemu jako dobar.Je li baš najbolji ne znam, no među najboljima je zasigurno...
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Kao i svaki P2P program mora pohvatati kvalitetu veze sa servera. Ali to se tek vidi u Pro verziji.Izvorno postao DJ DeVelox
Ustvari dali je tako strašno ako se program diže par sekundi sporije.PIH(ne mislim na tebe osobno DJ DeVelox)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma malo mu dugo treba da se upali + da uhvati kvalitetu veze... Ali to je kojih 10-ak sekundi čekanja... Vrlo važno... Meni to uopće ne smeta jer kad ga jednom pokrenem ostavim ga u tray-u ako mi treba i kasnije radi odličnom brzinom i ne zauzima puno resursa tako da se sasvim ugodno može raditi s njim... Uglavnom meni je Limewire #1!Izvorno postao Vuki
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
najvažnije je to što ga ne prate spyovi i slična gamad
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Zasad, pitanje šta će bit kasnije dok se još malo proširi među korisnicima. Pogledajte samo Winamp i BSplayer - nekad odlični programi za svoju namjenu, a sada prepuni spywarea...
...zato se koriste starije verzijeIzvorno postao domy_os
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks