Najbolji i najbrži P2P program po meni.
DOWNLOAD
Najbolji i najbrži P2P program po meni.
DOWNLOAD
ispravi link
Izvorno postao jay
Pa link valja.
Da, sad radi, jutros mi nijeIzvorno postao a.k.
![]()
Da, mislim na RE, ne na ME. Jel' se vidi da sam apdejto Java engine na mobu jutros?Izvorno postao Gog
Može i to bit. Imaš zadnju verziju LimeWirea? Probaj stavit novu (ako nemaš već)Izvorno postao fly_nan
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Limewire je stvarno odličan... Ja osobno koristim njega i eMule, ostalo ili nikako ili stvarno rijetko... A što se sporosti tiče, malo je usporen kad se starta no čini mi se da kasnije sve sjedne na svoje mjesto i da ne zauzima puno resursa... Meni čisto fino radi u pozadini i ne opterećuje mi komp. tako da je sve u svemu jako dobar.Je li baš najbolji ne znam, no među najboljima je zasigurno...
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Da to je točno ali ima još nekoliko dobrih p2p programa,kao npr.
iMesh,Napster,eMule,WinMX,BearShare.itd.
@a.k. i ja to pokušavam več godinu dana objasniti ali...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=218012&postcount=7
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e kad mo već kod LimeWire-a.... imam mali tinivini problemčić
užasno mi se usporio... ne znam zašto??!! ne mislim na brzinu skidanja nego na program. trokira se i troksa mi druge otvorene programe. bila sam ga maknula i ponovno instalirala ali nije pomoglo. ima netko neku ideju!!??
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Probaj vidjet koja verzija J2ME je na stroju... možda se update radi ili takva nekakva banana. Osim toga, kad ga pokreneš pa ti se uspori, vidi u task manager u koliko ti procesorskog vremena jede, i koliko rama proguta. Ili je to (prezahtjevan ima preveliki heap ili tako nešto) ili ti je stroj preslab. Ali mislim da je ovo prvo.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Misliš valjda na Java2RE, java2me je za mobilne uređaje![]()
Bookmarks