Znam da neke igre treba imati patch ili crack,to je normalno,on pita za pokretanje starih igara na win xp.Neke rade i neke ne nažalost![]()
Znam da neke igre treba imati patch ili crack,to je normalno,on pita za pokretanje starih igara na win xp.Neke rade i neke ne nažalost![]()
A šta ako nemogu uopće instalirat igricu jer mi pri instalaciji rece da nemoze nastavit dalje, tj. niti pocet??![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
unda na instalaciji (setup.exe, install.exe) stavi tu pociju.Izvorno postao lujito
postoji i DosBOX emulator
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Postoji i
ScummVM...
Koristim ga za ta stara "sranja" i radi...
Seriously?
lol..Day of the TentacleIzvorno postao Compov
...kad se tog sjetim
ujedno scummWM izvrsno radi i na symbian-u![]()
ili indiana jones and fate of atlantis... baš sam nedavno igraoIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Seriously?
Imam dvije stare igre Crusader-No remorse i No regret,ja sam ih igrala u cistom DOS-u,imala sam win 95.Ali te igre sada ne mogu igrati zašto????Da li nekako mogu igrati te igre,ja ih obozavam igrati,to su RPG pucacine.
Ostale stare igre rade,samo ove ne.![]()
Ako netko zna neka mi kaze kako da igram tu divnu igru
Instalirala sam to i ne mogu nigdje naci u njemu datoteku .exe?Ili nesto krivo radim?Objasni mi kako da pokrenem staru igru preko SCUMMVM-ja????Izvorno postao Compov
ScummWM ti je samo za igre koje su rađene na tom engine-u (imaš popis na njihovoj stranici)
Da znam procitala samIzvorno postao V3rt!g(o)
Kako da pokrenem igru preko DOS Box-a??
to se i meni dešava javlja mi savki putIzvorno postao Irena_zgb
16bit Windows Subsystem
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT the system is not suitable for running MS-DOS and Microsoft applications
kaj da radim radi se o igri Zork Nemesis- The Forbidden Lands iz 1996.god..
tnx unaprijed![]()
On ti javlja da se ta igra mora igrati u cistom DOS-u.Izvorno postao maky
I ja imam takav problem sa dvim igrama CURSADER NO REMORSE i NO REGRET.
Ako netko zna kako da ja i Maky rijesimo taj problem.Ja sam sve pokusala i ne ide![]()
dal ste probalo gore navedeni DosBOX emulator?
Izvorno postao V3rt!g(o)
Jesam instalirala DOS Box.
I pokusavam,ne znam kaj da napisem da dobim c:\ i cd-rom????
Kaj treba napisati?
Bookmarks