ma problem je što imam sve brojeve do sad i Mobila i onog drugog magazina (bez reklama konkurenciji ovdje) i ovo je prvi put da kasne......................
nadam se da Mobil nije nešto izmjenio u distribuciji magazina za BiH..............
ma problem je što imam sve brojeve do sad i Mobila i onog drugog magazina (bez reklama konkurenciji ovdje) i ovo je prvi put da kasne......................
nadam se da Mobil nije nešto izmjenio u distribuciji magazina za BiH..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
kasniti ce ovaj mjesec zbog problema na carini, bez brige i dalje MobilMedia ide u BiHdo kraja mjeseca ce sigurno doci
![]()
Do kraja mjeseca? Zaboga, kao da se radi o slanju pošiljke na Mars...![]()
Strpljiv - spašen
Ma znam, ali ovo je dizaster... Toliko čekati običan časopis nema nikakvog smisla... Dok tamo izađe broj, ovdje izlazi novi...
I mi bismo ga što prije prodali, ali hrvatska je administracija nešto što je nepobjedivo. Godzillu su ljudi pobijedili, ali hrvatsku administraciju odnosno carinu teško je pobijediti. Bit će bolje od sljedećeg broja jer će svi sljedeći brojevi dolaziti normalno u Bosnu.
stic ce u zencu, stici.. u pratnji pe-šest drotova
okružni sudija reko 12 godina, 12 godina - strogog kioska![]()
Bookmarks