Aj, daj adresu ja ću ti poslati magazin. Ovdje ih ima dovoljno.![]()
već je prošao i tjedan kako sam na mail dobio obavijest o novom broju a obično stigne na kioske prije no što se pošalju ti mailovi a još ga nema.
nadam se da će ovaj topic vidjeti netko iz uredništva i provjeriti u čemu je problem.
ima li još negdje ovakvih problema?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Aj, daj adresu ja ću ti poslati magazin. Ovdje ih ima dovoljno.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma problem je što imam sve brojeve do sad i Mobila i onog drugog magazina (bez reklama konkurenciji ovdje) i ovo je prvi put da kasne......................
nadam se da Mobil nije nešto izmjenio u distribuciji magazina za BiH..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
kasniti ce ovaj mjesec zbog problema na carini, bez brige i dalje MobilMedia ide u BiHdo kraja mjeseca ce sigurno doci
![]()
Do kraja mjeseca? Zaboga, kao da se radi o slanju pošiljke na Mars...![]()
Strpljiv - spašen
Ma znam, ali ovo je dizaster... Toliko čekati običan časopis nema nikakvog smisla... Dok tamo izađe broj, ovdje izlazi novi...
I mi bismo ga što prije prodali, ali hrvatska je administracija nešto što je nepobjedivo. Godzillu su ljudi pobijedili, ali hrvatsku administraciju odnosno carinu teško je pobijediti. Bit će bolje od sljedećeg broja jer će svi sljedeći brojevi dolaziti normalno u Bosnu.
stic ce u zencu, stici.. u pratnji pe-šest drotova
okružni sudija reko 12 godina, 12 godina - strogog kioska![]()
ali hakija nikad nece sa bara
sa bara se niko ne vraćaaaa.
tak nesto
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ma lako se vama zezati
a ja sve stare brojeve počeo ponovo čitati
našao sam i vijest da sx1 izlazi u prodaju![]()
nadam se da će mi se iz desk-a javiti na mail da dogovorimo predaju tog ljetnog dvobroja (naravno besplatno) ili ću ih tužiti na sud![]()
hvala Krunoslavu na odgovoru![]()
ali pazite naili će opet
![]()
osvježavam topic samo da bih napomenuo MOBILov Desk da magazin još nije stigao u BiH iako su obečali da će prošli tjedan.............
ma bitno je da dodje!![]()
Ako ti je toliki bed, ozbiljno daj adresu, ja ću kupiti i poslati u Zenicu.Izvorno postao drazen
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hvala ali DOŠAO je jutros
dok sam prolazio kraj kioska (gdje već mjesec dana dosađujem) "teta" mi je radosno pokazala "novi broj" MOBILa
e sada neko od moderatora može ovaj topic u RecycleBin...................
Bookmarks