To je samo ako želiš te besplatne minute, obična promjena tarife ne zahtjeva vremenski ugovor.Izvorno postao 10aLEX
To je samo ako želiš te besplatne minute, obična promjena tarife ne zahtjeva vremenski ugovor.Izvorno postao 10aLEX
Mogao bih se kladiti da ce u T-comu ponuditi kad vec uzima Super paket da moze uzeti i te dodatne minute (naravno bez spomena da to dobivas u 24 mjeseca :-)Izvorno postao jay
Ma i ja sam imao staru tarifu i prešao sam na 150...ta je najbolja i plačaš neznam točno kolko više od tarife 60 (oko 7 ili 8 kn) ali imaš zato 150 minuta besplatnih poziva prema fiksnim mrežama,prikaz broja uračunat u pretplatu i još neke mogućnosti koje možeš vidjeti na njihovim stranicama...
Dok kod tarife 60, platiš pretplatu, pa prikaz broja pozivatelja posebno i imaš samo 60 minuta razgovora...
Inače imam onu knjižicu u kojoj piše za svaku tarifu...pa ako te baš zanima stavim ovdje....
to nisam isprobavao pa neznam...nemam nikoga na Optimi...![]()
Kad si već to spomenuo...da pitam i ja....dali u besplatne minute razgovora ulaze brojevi posebnih tarifa ...oni koju počni sa 060 ...nele nagradne igre i slično![]()
Ja mislim da ne....
Zadnji uredio Inovator : 06-06-2007 u 00:28 Razlog: koristi edit
Zvao sam danas SZK i veli žemska da pozivi prema drugim fiksnim operaterima ne ulaze u besplatne minute!
Onda mi je bolji Halo start, jer u njemu barem dobijem 12 kuna koje mogu potrošiti na sve pozive, a toliko ionako mjesečno i potrošim.
Sad ću lijepo isključiti i prikaz broja koji zove, jer mi je potpuno glupo plaćati 15 kuna mjesečno za uslugu koja bi ionako trebala biti besplatna!
Bookmarks