razmisljam o prelasku na tu tarifu...sada sam na onoj halo 60...valjda...u biti nemam pojma
e uglavnom,zanima me je li netko presao na tu tarifu i je li sto jeftinija u odnosu na ovu obicnu???isplati li se uzeti ili ima nekih caka...???
razmisljam o prelasku na tu tarifu...sada sam na onoj halo 60...valjda...u biti nemam pojma
e uglavnom,zanima me je li netko presao na tu tarifu i je li sto jeftinija u odnosu na ovu obicnu???isplati li se uzeti ili ima nekih caka...???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ma nije to ništa posebno... Uglavnom dobiješ tih 60 minuta uključeno u pretplatu i cijene su možda malo niže, ali koliko znam ne dobijaš nikakve extra pogodnosti jer je to čisto zamjena tarifa... Kao što sad Vip mijenja one stare pretplate ovim novim 0 tarifama... I obračunska jedinica je sada 1 sekunda, imaš više o svemu ovdje: Super 60Izvorno postao tutlek
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Razlika ti je u obračunu razgovora na halo ti je u minutama a na super60 u sekundama (nakon prve minute) i mislim da umjesto onih 10kn popusta dobiješ 60minuta prema fiksnoj uključeno u paket.Izvorno postao tutlek
Inače ako koristiš neke dodatne usluge najisplativiji ti je super150.
Preduhitrio me ovaj poviše![]()
Zadnji uredio jay : 07-07-2006 u 11:58 Razlog: Preduhitrio me ovaj poviše :)
ma ne koristim...razmisljala sam tatu nagovoriti da uzme taj super 60 i govornu postu...jer mi se to cini ok...a sad..ne znam...
mislim,bolje je ako je po sekundi,kaj ne...a ne ono,razgovaram 4 sek a naplate mi minutu...ne znam...
znaci,nema nikakvih caki u biti...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nema nikakvih caki, ne brini. Slobodno pređi na Super 60 jer će oni kad tad vjerojatno sve korisnike prebaciti na te tarife... Osim toga da, bolje ti je da računa po sekundi, a i imaš uračunato tih 60 minuta razgovora u Super 60 pretplati... Znači ok je, uzmi slobodno, nećeš ništa izgubiti...Izvorno postao tutlek
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Pazi spominje se za one dodatne minute da ih dobivas 24mjeseca, sto znaci potpisati ugovor na 2 god. sto je i te kakva caka jer ce se do tada ipak nesto desiti i sa alternativom (citaj wimax, otpetljavanje lokalne petlje,...)Izvorno postao tutlek
To je samo ako želiš te besplatne minute, obična promjena tarife ne zahtjeva vremenski ugovor.Izvorno postao 10aLEX
Mogao bih se kladiti da ce u T-comu ponuditi kad vec uzima Super paket da moze uzeti i te dodatne minute (naravno bez spomena da to dobivas u 24 mjeseca :-)Izvorno postao jay
Ako razgovaraš 4 sek u super 60 paketu svejedno ćeš platit minutu jer se prva minuta plaća čim ostvariš poziv. Tek se poslije toga obračunava po sekundi. Isto vrijedi i za pozive prema mobilnim mrežama (u halo startu je obračunska jedinica 15 sek od početka). Ja sam to sve izvagao (jako malo koristim fiksni, samo za pozive prema fiksnoj) i došao do zaključka da mi je najbolji halo start jer me pretplata dođe 63kn (10kn može potrošit na razgovore prema fiksnoj).Izvorno postao tutlek
da malo oživim temu...
mene sad muči isto pitanje: isplati li se prijeći s halo start na super 60 tarifu ili to na kraju dođe na isto?
ne mogu nigdje naći, zanima me naplaćuje li se u nekoj od njih uspostava poziva?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
prvu minutu plaćaš full, a dalje se naplaćuje po sekundama. i definitivno se isplati preći na super60 ili neku višu
.
Znači li to da ako zovem curu koja je na Optimi da taj poziv ne ulazi u besplatne minute zato što ona nije na T-comu?!U mjesečnu naknadu za nove korisničke pakete je uključeno 60, 100 ili 150 minuta poziva u nacionalnom prometu u T-Com HR fiksnoj mreži.
hvala!
kako stvari stoje, odabrat ću tu tarifu.
samo mi nije jasno kako se isplate one više!
uzmimo za primjer super 150. pretplata je cca 22 kn veća od one na super 60, a daju samo 90 besplatnih minuta više od s. 60. (za 22kn se može potrošiti preko 150 minuta ako su 0.14kn!). po mom računu, na toj bih tarifi uštedila samo cca 3kn (u usporedbi s ovom od 60) i to samo ako bi te besplatne minute koristila u vrijeme kad su pozivi 0.28kn/min.![]()
zato sam odustala od viših tarifa. ispravite me ako griješim...![]()
.
daju u 150 prikaz dolaznog poziva... tako da se isplati onima koji su to dodatno plaćali
Ako ti treba samo telefon (bez interneta) lijepo uzmi homebox-call (samo za pozive) gdje ti je pretplata 80kn (na t-comu je 73kn) i pozivi na fiksne brojeve u bilo koje dana ti je 0,10kn (t-com: 0,28 i navece 0,14 kn). Imas besplatan prikaz broja, poziv na cekanju.
Treba mi t-comov adsl, telefon mi je usput![]()
Bookmarks