to bih ja sebi za divx-e mogao,izgleda ful ok,taman sad kada mi sjedne placa
![]()
Ma to ti može dobro doći ovako za nekome pokloniti nešto ili tako neke stvari malo veće vrijednosti, a može i za zafrkanciju čisto par CD-a... Samo na veće količine stvarno nisu isplativi kad možeš i printati na one CD-e ako imaš takav printer... Ali lijepo izgleda taj lightscribe.Izvorno postao cyberphere
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
to bih ja sebi za divx-e mogao,izgleda ful ok,taman sad kada mi sjedne placa
![]()
Ja kupujem HP-ove medije, CD, DVD ista cijena= 6,20 kn.
Trošak printanja s printerom je oko 3 kune po mediju. Lightscribe mediji su u pravilu za toliko skuplji od printable medija tako da na koncu ispadne ista cijena. Ne podržava boje LS ali ipal postiže Wow efekt.![]()
To je neki specijani premaz na cd-u (dvd-u) po kojemu laser "prži" i tako nastaje slika. Navodno da razvijaju premaz koji bi ovisno o intenzitetu zrake davao sliku u boji
Nije nikakva boja nego je površina medija prekrivena posebnom folijom koja pod utjecajem svjetlosti lasera stvara kemijsku reakciju, a time i ispis željenog materijala. Postupak traje 20-40 min, ovisno o tome kakva je kvaliteta stavljena i što se ispisuje.
ja sam čitao da bi to bilo preskupo ispisivati u boji i da se to neće dalje razvijati osim možda za profesionalnu upotrebu. ali nama običnim smrtnicima neće biti dostupno. a uz to kažu da bi to jako sporo bilo da se printa u boji. preko 2h po mediju!Izvorno postao Dark
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
...predugo, iako izgleda odlično...Izvorno postao domy_os
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...a kolika će tek onda bit cijena medija... ma ostajem ja na printabilnim medijima...Izvorno postao sodom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
............
ja uzmem nero program za izradu covera i napravim cd cover(za medij]
i naljepim ljepilom na DVD-cd![]()
Frendovi se uvjek oduseve jer lijepo izgleda,a mene nis nekosta![]()
![]()
![]()
Ali LS i printeri za cd su nes puno polje![]()
Ja koristim SureThing CD Labeler Deluxe 5 , lagano i jednostavno
Bookmarks