Koliko mi se čini, niti sa jednim Samsungovim mobitelom ne dobiješ karticu nego je moraš posebno kupiti...koliko si ga platio?Izvorno postao zzzzz
Kupio sam danas D820 u Bossiz-u u King Crossu i nisam s mobom dobio mem. karticu. Da li sam ju trebao dobiti, tj. da li je ona standardni dio paketa ili ju moram kupiti posebno (di i koliko dodje?).
Thanx
Koliko mi se čini, niti sa jednim Samsungovim mobitelom ne dobiješ karticu nego je moraš posebno kupiti...koliko si ga platio?Izvorno postao zzzzz
Bom Chicka WahWah
platio sam 2640kn
imas ih 512mb po 250kn.
Zakon! A gdje to?Izvorno postao zmija
Imas u Feniks kompjuterima za 205 kn 512 Mb. Odi na www.nabava.net i utipkaj transflash u trzilicu.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ovo je jos bolje od ovog sto sam ja nasao.jel ima i od 1gb?
Pa pogledaj na nabava.net. ali ima i od 1Gb, ali je 500 kn, i za sada je neisplativo. Nadam se da ce doci skoro i u Feniksa, te da ce biti bolja cijena.
A vidi ovo http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902105Izvorno postao xianfu
btw jel radi samsung D600 sa 1GB memorije?
Radi. Bilo je govora o tome ovdje na forumu, jedan clan je to provjerio i tvrdi da radi. Inace cijena je odlicna, a bilo je i vrijeme da kartica postane dostupna u RH.
u evropi ce uskoro u prodaju od 2gb,a mi jos ni od 1gb nemamo.sramota.bas smo zaostali i primitivni.![]()
jedno pitanje, kolko se moze prckat po d820? znaci teme, ikone i te brije...
Teme su 2 (plava i crvena)Izvorno postao G@rfield
Ikone (mislis na meniju) imas dva tipa, obicni i flash (ikona na koju selektiras se poveca)
Generalno, ne mozes bas jako puno "prckat" po mobu
Isto kao i na D600Izvorno postao zzzzz
![]()
Malo sam gledao po netu te mem. kartice i imam pitanje:
da li je mini SD isto sto i micro SD?
Ne, miniSD nije isto sto i microSD. MicroSD je manja kartica i velicinom nisu kompatibilne.
koliko dodju mini sd kartice od 512mb i 1gb?
Kako i gore pise za microSD, vrijedi i za miniSD. Odi na www.nabava.net i upisi miniSD u trazilicu. Inace 512mb je negdje oko 180kn.
Izvorno postao zmija
Btw. u veleprodaji i distribucijama se da nabavit 2gb ali stvar je u tome sta nema jos velike potraznje za ime a cijena bi bila oko cca. 800kn
Gdje dolazimo do jednostavnog zaključka.Izvorno postao exotica
1. Tko će davati npr. 800kn za memoriju na mobitelu?
2. Kome stvarno treba 2gb memorije na mobitelu?
Da li je normalno da mi baterija traje (samo) 2 dana na D820 uz normalno koristenje (nekoliko poruka i 5-10min razgovora dnevno)?!!
normalno je.poznato je da samsungova baterija ne traje dugo,odnosno veliki je potrosac.
Super mi je telefon, ali me uzasno nervira ta baterija.Izvorno postao zmija
Ima mozda za kupiti kakva jaca baterija koja bi mogla malo duze trajati?
Da li se moze namjestiti u telefonu da se u imeniku prikazuju samo tel. brojevi sa SIM kartice, odnosno samo iz memeorije telefona? Pokusavam to vec par dana pa nikako...
Izvorno postao Knight
DA, RADI, sigurno
mislim da ne moze,ali zasto ti je to vazno?ako su ti svi brojevi na SIM-u,prikazivat ce ti samo te brojeve.
Bookmarks