fali mi flex sad, a i osim toga skinuo sam sad taj koji si ti dao pa cu njega stavit. ako ti kazes da ima flex u sebi.Izvorno postao fliponja
fali mi flex sad, a i osim toga skinuo sam sad taj koji si ti dao pa cu njega stavit. ako ti kazes da ima flex u sebi.Izvorno postao fliponja
Izvorno postao JohnDoe
Gledaj ovaj MP koji si ti stavio isto u sebi sadrži flex a promijeni ga jedino ako ti se nešto ne sviđa na ovom sadašnjem,prvo provjeri i poboljšaj si postavke sa Leaderom kako te je GoGs savjetovao pa onda razmisli. Pogledaj kako ti sada slika ,snima ,rade melodije itd.
ok. sad idem van. poslije ces mi objasnit kako sa tim leaderom.
hebi ga,noob sam.:bunny:
Što se tiće verzije moba i bootoladera, mislim da sam lijepo objasnio ovdje
http://e1000.sitesled.com/upgrade.htm
dakle bitno je jel je vaša motorola 32 mb ili 64 mb. To vam ovisi o intelovom procesoru u motoroli.
Dakle ako imate 32 mb verziju, onda koristite flash koji počinje sa E1000_U, a ako imate 64mb verziju, onda koristite flasheve ili monstere koji počinju sa R26LD_U....
to možete provijeriti u: meni-->podešenja-->status telefona-->druge informacije-->verzija softvera. ili ugasite mobitel, pritisnete *#, držite, i pritom stisnete crvenu tipku za paljenje i mob se diže u bootloader mode. tamo isto možete provjeriti koji firmware sjeda gore!
Poštovanje![]()
procitao sam ja to, bez brige! bila je ta sa e1000...Izvorno postao GoGs
imam opet problema.
naime, kad mi netko posalje mms, dode mi ono, waiting for download, stavim download i izbaci mi error unable to download. i nikako da mi skine taj mms. help!
Bookmarks