e, sad imam problem. ne mogu skidat vise. rapidshare kaze da moram cekat 50min.![]()
moze li netko skinut i uploadat za mene pliz?
e, sad imam problem. ne mogu skidat vise. rapidshare kaze da moram cekat 50min.![]()
moze li netko skinut i uploadat za mene pliz?
ovaj koji sam ja skinuo je pisalo da je za sve bootloadere. radi savrseno.
Ako imaš Adsl isključi se na 10 sek pa se ponovo konektiraj i nemoraš više čekati jer ti se promijeni IPIzvorno postao JohnDoe
Ne kužim kako misliš da radi savršeno pa kaj si ga več flashao ili....ovaj koji sam ja skinuo je pisalo da je za sve bootloadere. radi savrseno.![]()
pa da. kao sto sam i napisao.
skinuo sam tamo ovaj E1000_U_80.3F.63.00.03P_LP0032_DRM0001_JPAE_R24MOT E10000_09_USE1000MENAXXR24003_1FF i radi. da skidam taj koji si ti sad napisao ili ne?
Bilo je problema sa vracanje na te MP-ove sa 0.6.3.1 pa sad predpostavio da je tako sa svakom verzijom...Ali ako tebi radi ona ipak nisam upravu.Mada R26LD MP-ovi su mnogo bolji.Izvorno postao fliponja
fali mi flex sad, a i osim toga skinuo sam sad taj koji si ti dao pa cu njega stavit. ako ti kazes da ima flex u sebi.Izvorno postao fliponja
Izvorno postao JohnDoe
Gledaj ovaj MP koji si ti stavio isto u sebi sadrži flex a promijeni ga jedino ako ti se nešto ne sviđa na ovom sadašnjem,prvo provjeri i poboljšaj si postavke sa Leaderom kako te je GoGs savjetovao pa onda razmisli. Pogledaj kako ti sada slika ,snima ,rade melodije itd.
ok. sad idem van. poslije ces mi objasnit kako sa tim leaderom.
hebi ga,noob sam.:bunny:
Što se tiće verzije moba i bootoladera, mislim da sam lijepo objasnio ovdje
http://e1000.sitesled.com/upgrade.htm
dakle bitno je jel je vaša motorola 32 mb ili 64 mb. To vam ovisi o intelovom procesoru u motoroli.
Dakle ako imate 32 mb verziju, onda koristite flash koji počinje sa E1000_U, a ako imate 64mb verziju, onda koristite flasheve ili monstere koji počinju sa R26LD_U....
to možete provijeriti u: meni-->podešenja-->status telefona-->druge informacije-->verzija softvera. ili ugasite mobitel, pritisnete *#, držite, i pritom stisnete crvenu tipku za paljenje i mob se diže u bootloader mode. tamo isto možete provjeriti koji firmware sjeda gore!
Poštovanje![]()
procitao sam ja to, bez brige! bila je ta sa e1000...Izvorno postao GoGs
imam opet problema.
naime, kad mi netko posalje mms, dode mi ono, waiting for download, stavim download i izbaci mi error unable to download. i nikako da mi skine taj mms. help!
Izvorno postao JohnDoe
A jesi li aktivira mms kod SZK ili GPRS možda nije aktiviran?
szk? sta je to?![]()
gprs sam postavio. isao sam na vipove stranice i napravio postavke po njihovom za gprs i mms.
Izvorno postao JohnDoe
SZK- Služba Za Korisnike. I neznam jesi li, ali ti trebaš prvi poslati jedan mms da bi mogao primati druge...
ma da? vis, to nisam znao. probat cemo i to.
edit:
nece. izbaci unable to send retry now.
Izvorno postao JohnDoe
A kad si to aktivirao? Ako je tek sada, treba iskljućiti i ukljućiti mobitel prvo...
Ako ovo ne pomaže onda neznam, treba zvati službu...
Izvorno postao JohnDoe
Odi u postavkama moba na web-pristup/web sesije klikni na mms sa tipkom iznad kursora i postavi MMS kao uobičajeno pošalji MMS i onda vrati na GPRS kao uobičajeno! To napravi ako nejde kako ti je A.K. napisao!
A kad si to aktivirao? Ako je tek sada, treba iskljućiti i ukljućiti mobitel prvo...
Ako ovo ne pomaže onda neznam, treba zvati službu...
Ma super je to, al nemate za t-mobile postavkeIzvorno postao GoGs
![]()
Meni se cudno neke dogodilo, naime zvao ja SZK, poslali oni meni postavke, instaliral ja to, radilo sve super, mogo surfat, slat mms i sve ostalo, onda jednog dana frend mi posalje MMS i pisalo isto waiting for donwload i nikako skinut, od onda ne mogu slat MMS niti surfat > WTF happend??![]()
![]()
Mislim da to nema veze, al ipak da napomenem, to kad mi je slal frend MMS, bil je u Slo.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Mislim da ima veze kaj je došlo iz austrijskog parkirališta jer ti je prebacilo na njihovu mrežu i ostalo na njihovim postavkama.Probaj vratiti web sesije na t-com! I isključi si automatsko traženje mreže!Izvorno postao Smrt
EDIT!
Da ne zaboravim u postavkama MMS poruka namjesti da ti iz roaminga dolazi samo na upit!
ah, zaboravih vidjet da si na T-mobile-u..Izvorno postao Smrt
Evo od v547 i mislim da bi trebalo šljakati i na E1000
WAP/GPRSMMS
- Ime > Izmjena > TM HR WAP > OK
- Naslovna stranica > Izmjena > http://wap.t-mobile.hr > OK
- Service Tip 1 > Izmjena > WAP > Odaberi
- Gateway IP 1 > Izmjena > 010.012.000.003 > OK
- WAP Port 1 > Izmjena > 9201 > OK
- Domena 1 > nije potrebno definirati
- Service Tip 2 > Izmjena > WAP > Odaberi
- Gateway IP 2 > nije potrebno definirati
- WAP Port 2 > Izmjena > 9201 > OK
- Domena 2 > nije potrebno definirati
- DNS 1 > nije potrebno definirati
- DNS 2 > nije potrebno definirati
- Prekor. vremena > Izmjena > 5 minuta > Odaberi
- CSD br.1 > Izmjena > +385981598000 > OK
- Korisničko ime 1 > nije potrebno definirati
- Zaporka 1 > nije potrebno definirati
- Brzina (Bps) 1 > Izmjena > 9600 > Odaberi
- Tip linije 1 > Izmjena > ISDN > Odaberi
- CSD br. 2 > nije potrebno definirati
- Korisničko ime 2 > nije potrebno definirati
- Zaporka 2 > nije potrebno definirati
- Brzina (Bps) 2 > Izmjena > 9600 > Odaberi
- Tip linije 2 > Izmjena > ISDN > Odaberi
- GPRS APN > Izmjena > www.htgprs.hr > OK
- Korisničko ime > nije potrebno definirati
- Zaporka > nije potrebno definirati
U glavnom izborniku odaberite opciju Uredski alati > Odaberi, zatim WebPristup > Odaberi, te odaberite opciju Web sesije > Odaberi. Zatim odaberite opciju [Nova stavka] > Odaberi, te opcije u izborniku koji će se pojaviti popunite na način:- Ime > Izmjena > TM HR MMS > OK
- Service Tip 1 > Izmjena > WAP > Odaberi
- Gateway IP 1 > Izmjena > 010.012.000.004 > OK
- WAP Port 1 > Izmjena > 9201 > OK
- Prekoračenje vremena > Izmjena > 5 minuta > Odaberi
- Brzina (Bps) 1 > Izmjena > 9600 > Odaberi
- Tip linije 1 > Izmjena > ISDN > Odaberi
- GPRS APN > Izmjena > mms.htgprs > OK
- Ostale opcije nije potrebno definirati. Nakon što ste popunili opcije na gore opisani način, pritisnite tipku Gotovo.
- Izlaz > Natrag > Natrag
U glavnom izborniku koji će se pojaviti pritiskom na tipku Menu odaberite opciju Poruke, zatim ponovno pritisnite tipku Menu, te izaberite Postava e-pošte. Popunite opcije na sljedeći način:Preuzeto sa T-mobile stranice
- ISP podešenja > Izmjena >
Tip veze > Izmjena > GPRS > Odaberi
APN adresa > Izmjena > web.htgprs > OK
Korisničko ime > nije potrebno definirati
Zaporka > nije potrebno definirati
DNS IP > Izmjena > 10.12.0.1 > OK > Natrag- Poslužitelj e-pošte > Izmjena > Prilagođeno > Odaberi
- Protokol > Izmjena > POP3 > Odaberi
- ID korisnika > Izmjena > unesite korisničko ime koje ste dobili od vašeg davatelja e-mail usluge, npr. pperic > OK
- Zaporka > Izmjena > unesite zaporku koju ste dobili od vašeg davatelja usluge e-mail usluge, npr. pero123 > OK
- Potvrdite zaporku > ponovno unesite istu zaporku > OK
- Odlazni poslužitelj > Izmjena > unesite adresu servera odlazne pošte: mail.t-com.hr > OK
- Odlazni port > Izmjena > 25 > OK
- Odredišni poslužitelj > Izmjena > unesite adresu servera dolazne pošte koju ste dobili od davatelja e-mail usluge, npr. pop.t-com.hr > OK
- Odredišni port > Izmjena > 110 > OK
- Adresa za odg. > Izmjena > Unesite e-mail adresu koju koristite za primanje i slanje e-mail pošte, npr. pero.peric@zg.t-com.hr > OK
- Ime > Izmjena > unesite ime koje će biti vidljivo kao pošiljatelj e-mail poruke, npr. Pero Peric > OK
- Čišćenje > odaberite jednu od opcija ukoliko želite da se stare poruke automatski brišu. Ukoliko želite ručno brisati poruke, odaberite opciju Nema.
- Sprem. na poslužit. > Izmjena > Da > Odaberi
- Dojava > Izmjena > Uključeno > Odaberi
- Provjeri poruke > Izmjena > Ne > Odaberi
- Sakrij polja > nije potrebno definirati
- Auto potpis > unesite Vaše ime ili nadimak ukoliko želite da se pojavi u potpisu Vašeg e-maila
- Zaštita > Izmjena >
Koristiti SSL za slanje > Izmjena > Ne > Odaberi
Koristiti SSL za primanje> Izmjena > Ne > Odaberi- Upozorenja u pozadini > Izmjena > Nastaviti > Odaberi > Natrag
- Ograničenje veličine > Izmjena > Podesite maksimalnu veličinu poruka za preuzimanje, npr. 50000> OK > Natrag
Poštovanje![]()
Bookmarks