= Citat = Izvorno postao Smrt
Mislim na cemu ti ocjenjujes da je mob katastrofa?

1. ja sam uredno dobio 32Mb karticu, kaj je standardno uz mob, sve ostale kartice kupujes sam, mislim da ta od 128 nie ni tolko skupa, sem toga jos ovu od 32 nisam jos stigo nafiljat
2. ne steka uopce radi ko zmaj
3. kaj zbog toga je mobitel losh? mislim glupost, nie mobitel kriv kaj nema tema (a ima ih), vec oni koji rade teme, a osim toga potrazi malo bolje forum, ja sam naiso na teme za e1000
4. ovisno gdje slikas, meni su slike mrak, samo mora biti dobro osvjetljenje, a osim toga moras se i poigrat postavkama za slikanje
5. baterija meni traje uredno 3 dana uz razgovore, slikanje, smsanje i sve ostalo, naravno bez 3G
6. "radi ako i SAMO AKO je namjestena ista melodija i jacina u postavkama i alarmu." taj dio ne kuzim? meni radi s razlicitom melodijom i razlicitom jacinom zvuka

Napomena: iam orginalni soft od vodafona nisam mijenjo nist.
Prezadovoljan s mobom
opet
1. JA nisam
2. MENI steka
3. ja jos nisam nasao. doduse ovo mi ni nije toliko bitno. to samo tako bio naveo. bezveze.
4. meni slike katastrofa ispadaju. opet napominjem, bolje su ispadale na v525 nego na njoj. primjer se da vidit iz mog posta di sam stavio slike za usporedbu. znam da moram postavke namjestit, i jesam! i dalje nula bodova!
5. meni isto, ali to je PREMALO. imao sam gro mobitela prije i na svakom je baterija mogla bez beda potegnut tjedan dana. na ovom nema sanse.
6. ne znam kako bolje opisat. jednostavno ne radi drugacije. i ne radi kad je ugasen sta bi, po meni, jedan ovakav mob trebao imat.

procitaj jos ostale minuse koje sam nabrojao. suma sumarum v525>>>>>>e1000. bg!