hvala puno prika!
hvala puno prika!
Izvadi seem 0032_0001. Offset 40 bit 6 , stavi 0.
kad vec ima ovaj topic necu pocinjat novi.
naime imam e1000 i mob je kata-fakin-strofa. v525 mi je bolji od njega (imao sam ju prije e1000).
lista problema:
1. dobio sam ju bez mmc kartice od 128mb
2. joystick steka da je to za poludit
3. teme nemogu nigdje nac
4. slike su prelose, toliko lose da su mi bolje bile na v525 koja je bila vga 640x480
5. baterija mi PREKRATKo traje. uz neku normalnu upotrebu 2 dana ako sam sretan
6.alarm je totalno u banani. problem je u tome sto ne radi kad mi je mob ugasen iradi ako i SAMO AKO je namjestena ista melodija i jacina u postavkama i alarmu.
.
.
.![]()
![]()
![]()
Izvorno postao JohnDoe
E j.... sad si stvarno nabrojao toga za boli glava.
1. Ja kad sam kupovao dolazila je 32MB i dobio sam je a sa 128MB neznam dali je ikad dolazila?
2. Na ovome si 100% u krivom mišljenju kod mene radi super
3. Na ovome isto tako 100% greška. Ima ih i čitaj malo forum
4. Na ovome ti nemogu reći usporedbu jer nisam imao v525 a na e1000 su mi OK.
5. E ovdje si u pravu ali to je tako kod Motorola
6. A ovdje si pola polaiako te nisam razumio drugu polovicu pitanja?
1. kolko znam 128mb kartica je bila u pitanjuIzvorno postao elmagio
2. kod tebe da, kod mene ne. stvarno steka za poludit.
3. pogledat cu, ali sam rekao da JA ne mogu nac teme za nju.
4. evo uspordbe:
e1000
v525
5. slazemo se![]()
6. ma nie bilo bas pitanje, nego kazem da radi samo ako su identicne postavke u profilima i u postavkama alarma, znaci melodija i jacina zvuka.
ajmo jos malo dodat:
7. punjac steka (od kad sam ju kupio). ono, ustekam a on nista. tako nekoliko puta dokle se on ne sjeti pocet punit. ponekad ga ustekam u punjac, pocne se punit, ostavim preko noci. ujutro pogledam uredno pise charge complete, izstekam punjac, baterija puna. prode nekoliko minuta, baterija prazna. 0o
8. ne mogu primat mms. neam pojma zasto. postavke sam vise puta pokusavao stavit i nece. zvao vip zena mi probala poslat mms, dosao. frend salje nece ga skinut ni pod razno.
.
.
.
1. nema kartice od 128 u paketuIzvorno postao JohnDoe
2. kako kome nekad moze stekat al najdi mi mobitel na kojem on radi savrseno
3. teme su ti totalno nepotrebne da znas sto su nebi ih ni trazio..kod motorole teme su ti samo slika pozadine screensaver i melodija zvona
4. da slike su lose u losim uvjetima osvjtlenja probaj na suncu pa ces vidjet kakva je slika
5. iskljuci gps i 3g i dobit ces dulji vjek baterije (iako se slazem da je trebala biti jaca) ekran trosi ko tenk..
6. alarm je totalno sjeban ali ako promijenis soft i napravis moding nemas problema!
mislim si stavit novi software na mob. sad, posto se bas ne kuzim previse u to molio bi vas da mi malo pomognete.
1. gubim li ja svoje slike, melodije, filmice sa instalacijom novog softwarea?
2. mozete opisat postupak jer mi nije sve bas sasvim jasno?
3. koji programi mi sve trebaju za to?
1. Ne gubiš ako si staviš na mem.karticuIzvorno postao JohnDoe
2 i 3. Evo ti link GoGsove stranice gdje ti je sve opisano!
Pozdrav!
http://e1000.sitesled.com/
bome lijepo opisano. sam sto pol stvari sto mi treba tamo vise ne postoji.Izvorno postao fliponja
nac ce se valjda negdje.
btw, lijepa slika bloodrayne!![]()
Izvorno postao JohnDoe
Mislim na cemu ti ocjenjujes da je mob katastrofa?![]()
1. ja sam uredno dobio 32Mb karticu, kaj je standardno uz mob, sve ostale kartice kupujes sam, mislim da ta od 128 nie ni tolko skupa, sem toga jos ovu od 32 nisam jos stigo nafiljat
2. ne steka uopce radi ko zmaj
3. kaj zbog toga je mobitel losh? mislim glupost, nie mobitel kriv kaj nema tema (a ima ih), vec oni koji rade teme, a osim toga potrazi malo bolje forum, ja sam naiso na teme za e1000
4. ovisno gdje slikas, meni su slike mrak, samo mora biti dobro osvjetljenje, a osim toga moras se i poigrat postavkama za slikanje
5. baterija meni traje uredno 3 dana uz razgovore, slikanje, smsanje i sve ostalo, naravno bez 3G
6. "radi ako i SAMO AKO je namjestena ista melodija i jacina u postavkama i alarmu." taj dio ne kuzim? meni radi s razlicitom melodijom i razlicitom jacinom zvuka
Napomena: iam orginalni soft od vodafona nisam mijenjo nist.
Prezadovoljan s mobom![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
opetIzvorno postao Smrt
1. JA nisam
2. MENI steka
3. ja jos nisam nasao. doduse ovo mi ni nije toliko bitno. to samo tako bio naveo. bezveze.
4. meni slike katastrofa ispadaju. opet napominjem, bolje su ispadale na v525 nego na njoj. primjer se da vidit iz mog posta di sam stavio slike za usporedbu. znam da moram postavke namjestit, i jesam! i dalje nula bodova!
5. meni isto, ali to je PREMALO. imao sam gro mobitela prije i na svakom je baterija mogla bez beda potegnut tjedan dana. na ovom nema sanse.
6. ne znam kako bolje opisat. jednostavno ne radi drugacije. i ne radi kad je ugasen sta bi, po meni, jedan ovakav mob trebao imat.
procitaj jos ostale minuse koje sam nabrojao. suma sumarum v525>>>>>>e1000. bg!
Bookmarks