i ja ga imamIzvorno postao krunoslav
hvala tomi i neredu
![]()
Zezancije, Crna kronika (hvala Tomi!), (ne)zgode s mobitelima, Božulićev tekst itd samo su dio zabavnih tekstova koje možete pronaći u novom broju Mobila. Hrpa testova mobitela...
Nekako mi se čini da je ovaj Mobil jako dobar. Možda me netko razuvjeri![]()
A sada, kada je ljetni dvobroj na kioscima slijedi![]()
i ja ga imamIzvorno postao krunoslav
hvala tomi i neredu
![]()
Jedna primjedba... Ne znam tko je radio na obradi fotografija, točnije one sa naslovnice... Cura je toliko tamna da se stopila sa okolinom... Nema brigntnessa, kontrasta... Kao da ju se uopće nije ni diralo...
Diralo se nju, diralo. Zato i je takva slikaIzvorno postao frish-KI
Šalu na stranu, malo je trebalo to razlučit, IMO.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To je i meni zapelo za oko.
A onda pomislih-djevojka ne može biti izložena suncu po ovakvim temperaturama!![]()
Šala mala. Kruno, naslovnica je IMO po prvi put pogođena i daje određen ljetno-morski štih!![]()
Od testova sam trenutno došao do n91 i svaka pohvala Josipu M. Na tri stranice je odlično i (mislim) vrlo realno opisao mob.
Možda samo jedna preporuka-slikati mob sa svih strana i napisati za što služe pojedine tipke-sa strana, na mobu itd. (nešto kao što je mislim u broju 6 D.Petrić stavio na 6210).
Inače, sve za 5!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A ja moram prigovarati. Pisati o Smartphone-u koji ima qwerty tipkovnicu i ne prikazati ga sa otvorenom tipkovnicom, nego stavit ogromnu sliku sklopljenog moba, mislim, dakle ...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo jos jedan prigovor i to na Mobilmedia SMS aukcija, nigdje nema cijene sms.Izgleda kao lagana navlakusa.Krunoslave![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Te kune koje se naplaćuju za slanje SMS poruka s dodatnom vrijednošću svi napišu jako sitno, a mi smo očigledno to napisali veoma sitno tako da se uopće ne vidi. Ispravit ćemo u sljedećem broju.
Dajte malo pohvale Tomi koji je danima i noćima skupljao vijesti za Crnu kroniku i onda još noćima smišljao naslove za vijesti.
Ma to ćemo riješiti za okruglim stolom, a može i četvrtastim, u nekoj birtiji![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Čuo sam da ima neki okrugli stol kod Doma sportova pa navrati
E strgo sam se!![]()
![]()
"Novinari Mobila i Karolina B."
LOOOOOOOOOL
Dobar je Mobil. Ovaj je nekak dobar, drugačiji. Baš sam ga progutao. I Tomek je dobar bio, dobro je napisao. I Chelawy isto. I čak mi se i Nokia sviđa. I ostali testovi, ko da su duži nego obično.
Jedino sam ga u 2 dana pročitao od korice do korice... I kaj sad?![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sad opet.
Ispočetka!
Jel da da je test N91 odlično odrađen? Napalio me za tu Nokiu, evo sad bih pljunuo 4 soma na crno...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nego mene zanima kako je bilo na izboru za miss?Je li bilo istarskoga prsuta, paskog sira, slavonskog kulena, mlavazije, plavca i tako to![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jedna mala napomena autoru križaljke:
Lubenica je povrće, spada u istu porodicu sa krastavcima, bundevama i sl.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dolutat ću već nekakoIzvorno postao krunoslav
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sve pohvale. Jedan od boljih brojeva. Ima i zabavnog sadrzaja i recenzija i usporedba, nista ne nedostaje.
Jedino jedno pitanje: Kada je T-Mobile izgubio milijun korisnika(16. str, početak zadnje točke)
Izvorno postao Sljaka
Slažem se.
Oko sokolovoIzvorno postao Dark
![]()
Zadnji uredio joker : 13-07-2006 u 18:10
ja ga još uvijek čekam![]()
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Još jdna digrsija:E sad mene zanima na čemu je zasnovana ova nebuloza. Mislim kad se već pišu ovakve stvari, mogle su se podkrijepit i podacima.Tokio je 2004 godine imao više mobitela nego čitava Europa
Al dobro, pošto to spada u rubriku "vjerovali ili ne", sad me puklo da izvadim stare politikine zabavnike i da čitam idiotarije kako ljudi u Kini imaju četiri oka![]()
Izvorno postao Drug Mile
Kaj nemaju!? A ja mislio...
![]()
Bookmarks