sto se tice e730 telefon je odlican, nemam nikakvih problema sa njim, kamera mu je super, memorija solidna, dobar kvalitet zvuka i ostalo, i po meni ljepsi dizajn...nemam problema sa flat kablom...pozdrav
Dakle razmisljam o kupnji jednog od njih. Cijena im je tu negdje kao i
karakteristike.
Molio bi vlasnike da mi napišu prednosti ili mane te da li imaju problema s
flat kabelom?
Pozdrav i hvala
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
sto se tice e730 telefon je odlican, nemam nikakvih problema sa njim, kamera mu je super, memorija solidna, dobar kvalitet zvuka i ostalo, i po meni ljepsi dizajn...nemam problema sa flat kablom...pozdrav
Možda sam previše subjektivan ali e730 je stvarno odličan mob. Od dizajna, funkcija, memorije... ma sve 5. Jedini "nedostatak" je to da nemožeš stavit svoju melodiju za poruku. Imam ga 7 mjeseci i hvala bogu nije bilo nikakvih problema.
e760 je isti mobitel samo kaj ima po meni bezveznu i nekorisnu shake funkciju. A i ljepši je e 730.
Da ja moram izabrat E730 definitivno!!!!
Ovdje se radi o gotovo 2 ista mobitela, s time da E760 ima shake funkciju, a E730 ima flash i radio...da biram između ta dva, uzeo bi E730...![]()
Bom Chicka WahWah
kod mene bi radio presudio,zato e730
ima li nacina da se pokaca blic na e730,inace osim toga mob. je strava
Zadnji uredio joksim : 08-07-2006 u 21:16 Razlog: pojac blic
krivo napisano,pojaca blic
e730![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moja preporuka ti je E730, design mu je jaci od E760. Ne zelim mob napuhavat ali meni je koma![]()
Eto pogledaj malo koliko ljudi ima E730 pa vidi....
agdfgdfgdfg
Bookmarks