Upravo to sam i ja negdje pročitao. Ali ipak, joystick je joystick pa ne znam koliko se tome da vjerovati. Jedino nam preostaje da čekamo i vidimo šta će biti sa joystickom..Izvorno postao johnny english
Iskreno se nadam da su ga popravili.
Upravo to sam i ja negdje pročitao. Ali ipak, joystick je joystick pa ne znam koliko se tome da vjerovati. Jedino nam preostaje da čekamo i vidimo šta će biti sa joystickom..Izvorno postao johnny english
Iskreno se nadam da su ga popravili.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
što se tiče joysticka meni ne izgleda nimalo loše
nisam koristio k750i duže vremena pa ne mogu baš odrediti razliku ali u odnosu na sx1 je deblji i čvršći...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
daj boze da bude dobar,jer na onaj u k750 su se mnogi zalili.
Pa bilo bi logično (i poželjno) da je SE ispravio stvar nakon K750. Mislim da si neće dopustiti da u ovakvom mobu ostave jeftin i kvarljiv joystick. Iako meni joystick sam po sebi nije neka solucija, dok funkcionira, tj. ne kvari se dobar je.Izvorno postao zmija
Jedino što se meni nikako ne sviđa na ovom mobu je onaj poklopac za kameru. To je jednostavno preveliko, pretjerali su.Vidim da i ovi koji su ga nabavili kažu da nije baš idealno riješenje...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Da su stavili manji poklopac kamere, kao na k750 bilo bi bolje i ljepše... ali i ovako mi se k 800 jako svida i uskoro ču ga bocnuti.
PREDATOR
Bookmarks