Pa da počnemo sa ispunjavanjem obečanja.
Prvi dojmovi!
naravno kod mene je skoro sve novo jer je ovo nakon duuuuuuuugo vremena prvi SE u rukama, do sada su to vecinom bili Siemensi.
šta prvo reči, meni izgleda fantastično, telefon je vrlo brz i stabilan.
do sada nisam nešto previše čačkao po njemu jer sam sinoć, nakon što se baterija formirala, izletio van da se furam medju društvom. morao sam se kasnije braniti od ljubomornih i zavidnih pogleda ljudi oko mene.
najviše sam ispitivao mogucnosti kamere (jer nisam imao digitalac DO SADA)
u jednom kafiću smo pogasili SVA svjetla a konobar nam je dovikivao gdje se nalazi, pokušao sam okrenuti mob u njegovom smjeru upalio blic i KAOS. sika je ispala kao da je sikana u po bijela dana negdje vani na suncu FANTAZIJA
odmah smo je prebacili preko BT-a u računar u tom istom kafiću kad ono 600kb velika (do sada mi na sx1 i s65 nikad nije prešla veličinu od 100kb) STRAHOTA na 17inčnom lcd-u
ovdje mi se odmah javilo još 5 ljudi koji ga žele nabaviti
čačkao sam malo i još po nekim opcijama u samom telefonu
teme su užas ali bar je to lako ispraviti
ekran izgleda strašno, vrlo čitko ali na direktnoj sunčevoj svjetlosti se sms baš i ne može brzo ispisati (osim ako napamet ne kuckate što meni predstavlja problem nakon sx1 tipkovnice)
toliko za sada, ako imate neko posebno pitanje napišite pa ću popodne pokušati odgovoriti.....................

Odgovori uz citat
Bookmarks