Pa da počnemo sa ispunjavanjem obečanja.
Prvi dojmovi!

naravno kod mene je skoro sve novo jer je ovo nakon duuuuuuuugo vremena prvi SE u rukama, do sada su to vecinom bili Siemensi.

šta prvo reči, meni izgleda fantastično, telefon je vrlo brz i stabilan.
do sada nisam nešto previše čačkao po njemu jer sam sinoć, nakon što se baterija formirala, izletio van da se furam medju društvom. morao sam se kasnije braniti od ljubomornih i zavidnih pogleda ljudi oko mene.

najviše sam ispitivao mogucnosti kamere (jer nisam imao digitalac DO SADA)
u jednom kafiću smo pogasili SVA svjetla a konobar nam je dovikivao gdje se nalazi, pokušao sam okrenuti mob u njegovom smjeru upalio blic i KAOS. sika je ispala kao da je sikana u po bijela dana negdje vani na suncu FANTAZIJA
odmah smo je prebacili preko BT-a u računar u tom istom kafiću kad ono 600kb velika (do sada mi na sx1 i s65 nikad nije prešla veličinu od 100kb) STRAHOTA na 17inčnom lcd-u
ovdje mi se odmah javilo još 5 ljudi koji ga žele nabaviti

čačkao sam malo i još po nekim opcijama u samom telefonu
teme su užas ali bar je to lako ispraviti
ekran izgleda strašno, vrlo čitko ali na direktnoj sunčevoj svjetlosti se sms baš i ne može brzo ispisati (osim ako napamet ne kuckate što meni predstavlja problem nakon sx1 tipkovnice)

toliko za sada, ako imate neko posebno pitanje napišite pa ću popodne pokušati odgovoriti.....................