Ma poprave ti oni sve u svojim servisima, najmanji problem je promjeniti jojstick.
Ma poprave ti oni sve u svojim servisima, najmanji problem je promjeniti jojstick.
ne kuzim. znaju i sami koliko su imali problema s tim joystickom, i stave ga opet. i to potpuno isti. Ali sad smo u offtopic otisliIzvorno postao konan1
![]()
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
k800i ima sve što ti ima i w810i ali bolje.ako kupuješ mob novi iz dučana a kuburiš sa novcima 750 je jeftina a pruža puno.
ako ne kuburiš sa novcima a bitna ti je garancija 810 u dučanima dođe oko 3500kn,ako češ čekati iq dučan oko 3500kn k800i.
meni radi 750 a kupio na crno i đojstik je ispravan,nadam se da bu i kod800 sve ok.ipak je mob rađen za švabe a oni su izbirljivi.
prije 15 minuta stigao sada se formira baterija pa ću o ostalom poslije.........
u paketu došlo: usb kabel, stereo slušalice i kožni kaiš za ruku memorijska kartica nažalost ne.............. naravno, tu je i klasika cd za račuar milijun parpira (upute na njemačkom, engleskom........) baterija i mobitel...........
već sutra prvi dojmovi............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Ja sam se dogovorio sa ekipom na forumu da zahtjevamo od tebe da nam odmah napišeš nešto o uređaju.![]()
a šata ću pisat kada se baterija još formira, fino izgleda cool boje ....................
evo vam par slikica danas
ostalo sutra
slikao sam na ČELIKovom šalu
![]()
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
kud našo čelikovu majicu,ja mislio da taj klub više ne postojiIzvorno postao drazen
Bookmarks