da li vama u MPT-u pise broj osobe koja zove? meni samo ispise Incoming call i u njegovom logu vidim da mi na AT+CLIP vrati error... i sad neznam dal je to stvar mrhollow-og MPa odnosno .ABR softa ili generalni problem sam motorolama??
da li vama u MPT-u pise broj osobe koja zove? meni samo ispise Incoming call i u njegovom logu vidim da mi na AT+CLIP vrati error... i sad neznam dal je to stvar mrhollow-og MPa odnosno .ABR softa ili generalni problem sam motorolama??
skini noviju verziju...
cega?? MPT je 4.0.4bIzvorno postao prpic
at+clac (popis svih podrzanih at naredbi) napise i at+clip (sto je logicno)... al i at+clip? i at+clip=? i at+clip=1 (sto je ukljucivanje clip-a) vrate error!
inace probao sam preko hyper terminala, MPT je bio samo za provjeru s obzirom da mi to nije bilo jasno... al ako ni on ne radi onda je prob negdje drugdje
A da probas kad te neko nazove otvoris telefon i javis se?Nije mi jasno sta ce ti to MPT za javljanje na telefon?
MPT je samo bio za provjerit da li to stvarno ne radi... ono sto sam htio napravit je recimo pokrenut neku akciju na kompu ovisno o tome koliko puta zazvoni mob sa odredjenog broja...Izvorno postao JA_SAM
na siemensu recimo at+clip=1 radi normalno tako da mi nikako nije jasno zasto na v360 (i v360v) ne radi, pogotovo s obzirom da je u popisu podrzanih naredbi...
Bookmarks