T-mobile ima barem bolje i ljubaznije djelatnike službe za korisnike od Vip-a, a i sa poskupljenjem sms-a sa 24 na 35 lipa još su jeftiniji od konkurencije, od 01.10. možeš si staviti 2 simpa ti i ja broja ili 2 favorite na pretplati s tim da to može biti i međunarodni broj, ima tri tarifna modela sa dobrim pogodnostima, na pretplati ima Tarifu 60 ( 60 kn bonusa za usluge korištene unutar mreže ), imaš +club, GPRS kod T-mobila funkcionira već negdje 1.5god dok je na Vip-u proradio tek nedavno, kod Simpe kad si u inozemstvu možeš normalno komunicirati,a na vip-u morš potpisivati prokleti ugovor i onda ti dođe račun za 2kn na adresu ak si prolazio blizu granice i primio poziv, a da ne govorim kolko vip ima skuplje roaming pozive, užas!! Pa daj mi recite neki normalni razlog u kojem Vip tuće T-mobile! U sms porukama?
Ja koristim Simpu i VIPme i fakat mi nije jasno o zašto su tolko ljudi zabrijali na Vip kad je Simpa 10 puta bolja. OK, kužim ako netko ima više frendova i cijelu familiju na Vip da mu se onda isplati, ali Vip živi na jako staroj slavi i to je činjenica!
LP,
Lucent

Odgovori uz citat
Bookmarks