Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 190

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    p990, 6233
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam 6233 4 dana i prezadovoljan sam, ali... jedna stvar me uzasno zivcira... poklopac baterije ima "lufta" lijevo/desno/gore/dolje oko 1mm... i ono.. bas se osjeti i cuje kak plese kad se drzi u ruci...onaj zvuk skripanja plastike...

imaju 2 frenda isti mobitel vec vise od 3 mjeseca, i ti poklopci su im nepomicni...
    to mi je bio i veliki argument da uzmem upravo tu nokiu, jer sam vidio kod njih da u ruci djeluje uzasno cvrsto i kompaktno... a moj nov.. pa vec ovak... pretpostavljam da to ne ulazi u garanciju, al dal je moguce kupiti samo taj poklopac drugi... jer ovak je uzasno iritantno... dodje mi da nakapam unutra super ljepila.. ionak taj poklopac ni ne otvaram.. a baterija ce godinu-dvije izdrzat valjda...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao okram Pregledaj post
    imam 6233 4 dana i prezadovoljan sam, ali... jedna stvar me uzasno zivcira... poklopac baterije ima "lufta" lijevo/desno/gore/dolje oko 1mm... i ono.. bas se osjeti i cuje kak plese kad se drzi u ruci...onaj zvuk skripanja plastike...

imaju 2 frenda isti mobitel vec vise od 3 mjeseca, i ti poklopci su im nepomicni...
    to mi je bio i veliki argument da uzmem upravo tu nokiu, jer sam vidio kod njih da u ruci djeluje uzasno cvrsto i kompaktno... a moj nov.. pa vec ovak... pretpostavljam da to ne ulazi u garanciju, al dal je moguce kupiti samo taj poklopac drugi... jer ovak je uzasno iritantno... dodje mi da nakapam unutra super ljepila.. ionak taj poklopac ni ne otvaram.. a baterija ce godinu-dvije izdrzat valjda...
    probaj otvorit poklopac i malo bolje zatvori... tak je meni bilo i sad manje čuje skripanje poklopca, probaj staviti komad papira i trebalo bi biti ok.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao okram Pregledaj post

Mozda i prode pod garanciju,ali jednostavnije je stavit komad papira i problem riješen

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove