Vidio sam na toj adresi SE V800 166EUR - super cijena za taj telefon po meni, 6230i 200EUR, koliko je kod nas u oglansiku.Izvorno postao andrija
Vidio sam na toj adresi SE V800 166EUR - super cijena za taj telefon po meni, 6230i 200EUR, koliko je kod nas u oglansiku.Izvorno postao andrija
Pogledaj zvijezdicu pored cijene, pa na dnu pogovor.
Ja sam preveo i kaže da je cijena formirana na dnevnoj bazi, tj. ako prodavač nije obnovio cijenu u zadnje vrijeme ova cijena možda nije stvarna. Tako da je gotovo nemoguće po toj cijeni nabaviti V800.
Da ne govorim da je Vodafone, pa ga treba unlockati...što ipak nije veći problem
Misliš debrandirati od Vodafone-sranja.Izvorno postao andrija
Svi su uređaji slobodni (osim 3, a i oni imaju neke "Free").
Doduše, moj Samsung se uopće ne želi družiti s Tele2 karticom, javlja:umetnite SIM karticu, a ona unutra![]()
Pogledao sam malo cijene svih dućana, i čini mi se da se isplati uzeti samo ove najskuplje modele, koji su onda još jeftiniji nakon povrata IVE (talijanski PDV), dok npr. V3 košta cca 200 eura. Nju sam uzeo kao najbolji primjer, jer se stvarno prodaje kao luda...
Pa oduvijek su se najskuplji najviše isplatili.
Uzmi samo najekstremniji primjer Nokie N93 - 800 Eura što bi bilo nekih 5800 Kuna
a vidi cijenu u Mobisu - 6.995,00 Kn. Nije baš ni mala razlika.
Naročito za nas Riječane koji smo osuđeni na sve skupa 3-4 pristojna dućana.
Ovo je inače grad u kojem se može kupiti Vipme komplet Motorola V550 za 1591,00 Kn![]()
, u kojem se može naći Moto c115 i Siemens a57 za poštenih i ljubaznih 650 kunića, Moto V620 za 2.500 Kn
![]()
Za ljude koji žive bliže Trstu iplati se otići po neki jači model,ako imaju reklamaciju nije daleko,jednostavnije i jeftinije nego ići u Zagreb,ja se ipak ne bih odvažio na tako nešto - preskupo bi me ta reklamacija došla u slučaju kvara kad bih išao iz Zagreba ponovno.
U pravu si, nama je do Trsta dosta 15 litara benze i 10 kuna autoputa.
Da nisu baš ni njihovi servisi cvijeće, ne mogu zaboraviti kad mi je krepo Siemens C55, kupljen čim je izašao, 3 mjeseca prije nego kod nas, plaćen 200 Eura![]()
Odnio ga u ovlašteni servis u Trstu, oni ga poslali u Bolzano, a ovi u Siemens u Njemačku - čekao ga više od 2 mjeseca. Doduše, dobro popravljen, još i danas radi.
Ma nemoj mi reci da bi dao nekome oko 6000 kn na sumnjivu garanciju???Izvorno postao noćni_djelatnik
Sorry ja bi dodao jos tu 1000 i da mirno spavam....![]()
http://www.schede-cellulari.it/opini...em-my_x6_2.htm
jel ovo na pretplatu?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Bookmarks