Bimbi je po meni itekako zaslužio, možda je jedan i od najboljih i najkonkretnijih, bar što se njegvih postova(kvalitete) tiće. Sve najbolje u budućem radu, budite takvi kaki jeste, ako ne i boljiIzvorno postao gog
![]()
Od danas za red, rad i disciplinu u našoj maloj zajednici brine se i 5 novih supermoderatora. Forum je narastao zadnjih godina te se pokazalo potrebnim proširiti malo skupinju ljudi sa supermoderatorskim ovlasti kako bi se stvari brže riješavale.
Novi supermoderatori su:
Sve već stari i dokazani članovi, te prekaljeni forumaši
- Sljaka
- 3aTmr
- BlueDevil
- sodom
- Bimbi
čiji je doprinos forumu stvarno nemjerljiv. Mislim da će se svi složiti da je Bimbi unatoč "kratkom" stažu u odnosu na ostale ovaj status itekako zaslužio.
Bimbi je po meni itekako zaslužio, možda je jedan i od najboljih i najkonkretnijih, bar što se njegvih postova(kvalitete) tiće. Sve najbolje u budućem radu, budite takvi kaki jeste, ako ne i boljiIzvorno postao gog
![]()
Odlično, slažem se ta skupina je dar s neba![]()
Seriously?
Super ekipa!
Sretno u budućem radu!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...Bravo!!! Pravi ljudi na pravom mjestu!!
cestitam!![]()
lijepo i zasluzeno![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kao najstariji, bar po godinama, iako i ne najozbiljnijizahvaljujem u ime svih novih supermoderatora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
čestitam![]()
hehe, vi im čestitate... to je nešta tipa ovako...
provodiš civilni vojni rok kao portir u nekoj ustanovi,
a sad je kao da provode civilnu u bolnici/ staračkom domu na pospremanju posteljina...
stoga, čestitamo im što su dobili još više posla... hehe...
joke... uživajte... znam da ste svi full ispravni što se donošenja odluka tiče i zbog toga ste super ljudi...
...ja ko kreten rintam već 3 i nešt malo godina na ovom forumu i eto kak mi se vraća![]()
...
...ma šalim se - dečki su zaslužili, stvarno, ne moram navoditi svakoga posebno jer svatko na svoj način i zbog svog rada zaslužuje to mjesto...
...dečki - ČESTITAM iz sveg srca![]()
... želim vam puno sretnih SUPERmoderatorskih dana...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kao drugi najstariji, zahvaljujem na povjerenju!Izvorno postao Sljaka
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
samo malo dečki,kolko je meni znano ja se nikad nisam izjasnio što se godina tiče![]()
![]()
A ko ti kriv? Imao si priliku i nisi ju iskoristio.Izvorno postao sodom
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
čestitam i ujedno me zanima koje su im Super ovlasti u odnosu na sadašnje!? ....mislim....čvarci na ramenu ipak nečem služe![]()
Objasnit ćemo ti nered, kao stari supermod i ja na pivi, koju naravno plačaš ti![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
danas je na ookladi izgubio rundu......Izvorno postao Sljaka
![]()
dobro decki, cestitam,bla bla bla, dosta cestitanja...![]()
Da pitam nešto. A zašto ste zaboravili Inovatora? Mislim, on full zaslužuje to mjesto...
Izvorno postao GoGs
e vidis, tko sam i ja htio pitat, al nisam se usudio (da ne popusim koji ban)
svaka cast decki![]()
iPhone 5s 16 GB
Nismo ga zaboravili, no u ovom trenutku smo odabrali ovih 5 supermoderatora...
A on nije zaboravio čestitati novim super modovimaIzvorno postao gog
!
Puno sreće u kvalitetnom radu!
![]()
Pa to se cijeni napokon...........Svaka čast svima
A da zašto nisu podebljani novi supermodovi
po tome ispada da se tu nesmije reči ono što mislišIzvorno postao prpic
to je malo .. čelavo...
prekratko sam na forumu pa ne kužim baš te spike "supermod", "mod" i sl.... ali svejedno čestitke svima
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
to znači da sad ima više super ljudi koji te mogu banatIzvorno postao fly_nan
![]()
Seriously?
Bookmarks