sutra si idem kupiti preko vip cluba V3i za 391 kn!dobro to nema veze al zanima me kakav je to mob,mislim ono na kvalitetu izrade,dal se tipke "preslikaju" na ekran i takve sitnice, I najvise me zanima do kojeg kapaciteta ide kartica unutra?
sutra si idem kupiti preko vip cluba V3i za 391 kn!dobro to nema veze al zanima me kakav je to mob,mislim ono na kvalitetu izrade,dal se tipke "preslikaju" na ekran i takve sitnice, I najvise me zanima do kojeg kapaciteta ide kartica unutra?
Tipke se preslikaju - odnosno ne tipke nego one gumice između njih. Ali to nije preslikavanje zbog stiskanja displaya - toliko jako ne pritišću. Nego kad ti ostane display mastan (od lica ili prstiju) onda se ocrtaju te gumice. Ništa zabrinjavajuće niti štetno.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zadnji uredio Inovator : 29-05-2007 u 23:10
odlicno,dal ima tko neku sliku da vidim kakva je kamera,a na preslikavanje sam mislio ono,imam v360 i tipke su mi se "urezale" u ekran!a dal be modanja softa prima karticu od 1gb?vidio sam u rewievu da prima,sad dal je to iskusano i kojeg proizvođaca je primila?
Bookmarks