Ako se spaja natrag, onda ga neka moderira tko god hoće. Ja nemam namjeru imati opet sve skupa zbrkano i nepregledno. Iako Siemens više ne proizvodi mobitele još uvijek ima dovoljan broj korisnika i to će potrajati još neko vrijeme.
Evo sad kad je Siemens uginuo, a BenQS je marginalac mislim da bi se mogli podforumi spojiti pod jedan forum sa jednim podforumom, npr. Smartphones, ako ih ikada naprave..
da cujem ostale ideje...?
kada se pogleda cjelina foruma o mobilnim telfeonima razgranati i razvijeni Siemens stvarno nema smisla, ako je nekad i imala, sad stavrno nema
s druge strane, Sony Ericsson bi se moga granati i to na dodatnu opremu jer imaju najvecu ponudu najzanimljivije dodatne opreme (music stvari, bt slusalice itd)
Ako se spaja natrag, onda ga neka moderira tko god hoće. Ja nemam namjeru imati opet sve skupa zbrkano i nepregledno. Iako Siemens više ne proizvodi mobitele još uvijek ima dovoljan broj korisnika i to će potrajati još neko vrijeme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hej, nista osobno, samo gledam racionalno!![]()
evo zbog ove rečenice se ja konkretno nikako ne slažem, iako je benq preuzeo, ima još jako puno siemensa pa čak i od serije 3 do serije 7, a za sada koliok mi je poznato ima samo jedan aktivni Smartphone, a to je SX1, koji je stvarno zaživio. Noviteti na području B-S se rađaju, al ne toliko da izlaze noviteti koji bi samo tako pregazili stare serije siemensa. Mislim da je ovakav plan raspodjele A POGOTOVO MODERATORSKOG UREĐIVANJA savim solidan, čak štoviše i više jako pregledan, i po meni za sada ne treba ga dirati.Izvorno postao Sljaka
Ne shvaćam ja to osobno, nego jednostavno znam koliko je bilo teže moderirati dok je bilo sve zajedno i nebi se vraćao na to. Ako u budućnosti zamre promet na Siemensu onda možemo razgovarati o ovom prijedlogu. Za sad je prerano.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...čovječe, što je tebi - došao ti tren pisanja ponuda za redizajn podforuma ili što...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da očito.Izvorno postao Eminem
Sa prijedlogom se ne slažem jer je po mojem mišljenju još rano donositi takvu odluku (tko zna kako će njima puhnuti vjetar s tim udruženjem), a sadržaja ima dosta za seljakanje.
gledao sam naslovnicu i neke stvari mi imaju smisla, neke ne, pa sam malo proucio posjecenost i korisnos i cini mi se da ove tri teme (foto, web devlopment i siemens) trebaju zahvate ... ali vidim da ima razumnih argumenata protiv koje shvacam i slazem se s njima.. nisam ja nis pozelio rasturiti, samo gledam kako je najbolje...
![]()
evo, recimo, Siemens X4x nema postova (bar ne u zadnjih mjesec dana jer imam taj defaultni view) osim sticky-a, x6x samo dva ... itd
OK, ja u siemens rijetko zalazim, ali IMHO nema potreba da gledam ove forume na naslovnici
to je kao da u Nokia forumu jos drzimo za 8210/8850 generaciju posebne forume
S obzirom da je već nakon pojave BenQ-Siemensa bilo među moderatorima razgovora na koji način podijeliti taj dio foruma i da je kao privremeno rješenje dodan samo BenQ-Siemens dio dok se ne vidi u kojem smjeru će se cijela stvar razvijati. Stariji Siemensi serije 45 i niže postaju rijetkost pa čak i oni serije 55 tako da ćemo vjerojatno spojiti te dijelove foruma. Isto tako povećanjem broja postova trebat će pronaći način podjele za BenQ-Siemens da zadržimo preglednost.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
Pričekat ćemo vjerovatno kad vidimo kako će benQ ustrojit serije mobitele, da li će biti podjeljeni u jasne klasne razrede kao Siemens dosad ili ćemo ih morati nekako drukčije sortirati!
Uglavnom, ne brinite, Siemens modovi i mi ostali ćemo naći neko valjano rješenje, na to se odavno misli.
Bookmarks