ovako zanima me kako namjestiti da kad upalim komp da mi se odmah spoji na net![]()
![]()
![]()
ovako zanima me kako namjestiti da kad upalim komp da mi se odmah spoji na net![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa zavisi koji modem imaš![]()
simens santis adsl-usbIzvorno postao damgol
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Za tebe će onda biti ona prva solucija.Izvorno postao Ifrit
Ja npr. imam onaj adsl c-010 koji radi i kao router. Tako da je u routed-modu stalno spojen i connectati se ni ne trebaš, samo eth kabal spojiš i na netu si.Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Ali to kod tebe nije situacija pa si probaj ovako kako V3rt!g(o) reče...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
E a kako ja mogu to napraviti sa Kasda modemom za DSL ako moze pojasnjenje!
...također me zanimaIzvorno postao Bare_st
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo je tutor za Kasda KE318DIzvorno postao Bare_st
Pogledaj otraga na modemu dal je taj model
I jedno pitanje: ja imam Elcon ADSL2253EU, poštelo sam ga za routing. Sad me gnjavi to da ne mogu dizati svj server u igrama i slično. Veli da moram nariftati neki port za NAT il tak nekaj....tu sam se izgubio![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
1. Možeš postaviti da se spaja bez pitanja šim neki program to zahtjeva kod startanja (npr. icq,msn itd): Internet explorer: Tools/Internet options/connections - klikni na allways dial my default connection.
Sljedač put kad ti dođe onaj prozor za spajanje, klikni na "connect automaticaly"
ili
2. Ak ti modem podržava, možeš ga postaviti kao router
a šta bi bilo da recimo koristim firefoxIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
...instaliraj ICQ ili msnIzvorno postao Ifrit
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa, da.Izvorno postao Eminem
Ni Opera ne diže connection dialog...šteta. Al zato staviš ICQ ili tak nekaj da se diže sa windowsima i odmah te spoji..
može se ovako. stavi da ti se automatski pri paljenju kompa starta browser (IE ili firefox) koji će ti pozvati conn dialog i namjesti da ti je automatic conn i to je to. ja mislim da bi trebalo radit. znam da sam prije tako imao na IE al na firefoxu nisam ni pokušavao.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
a kako sloziti da me ICQ konekta na net...Izvorno postao V3rt!g(o)
edit: uspjela sam
Zadnji uredio tutlek : 22-08-2006 u 15:24
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni se automatski spoji... jer imam MSN i ICQ...
A stavio sam da me automatski poveže na net...
pa sad se i meni automatski spoji
velim da sam uspjela...napravila sam kako je pisali ali mi ICQ nije htio startati konekciju...ali na kraju je![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks