Izvorno postao flOorKilla dobio sam danas obavijest postom o prihvacenom zahtjevu, te neke pinove i accaunt number. to znaci da ce valjda uskoro doci. to su valjda svima slali jucer hehehe i ja sam dobila...iako sam zahtjev podnijela prije 10ak dana nadam se da budu dosli do kraja mjeseca.. a jel zna netko...kako dolazi na naplatu onih 65kn???dolazi li na posebnom racunu kao za adsl ili dolazi na racunu od telefona???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza! R.I.P.-16.10.2007.
Izvorno postao tutlek to su valjda svima slali jucer hehehe i ja sam dobila...iako sam zahtjev podnijela prije 10ak dana nadam se da budu dosli do kraja mjeseca.. a jel zna netko...kako dolazi na naplatu onih 65kn???dolazi li na posebnom racunu kao za adsl ili dolazi na racunu od telefona??? Dolazi na isti račun za ADSL .
Oglas:mlad,lijep,pametni,dobro situirani dečko,najboljih godina,imam vikendicu i kuću na moru,posjedujem vlastiti auto.Ne tražim ništa samo se hvalim.
Pravila foruma
Bookmarks