= Citat = Izvorno postao frish-KI
To, koliko se sjećam, piše na sajtu... 10 kn po metru... Bokte, meni bi do sobe trebalo još dodatnih 15-20 m minimalno...
ma da...pise...ali pise "osnovno kabliranje - 99kn" i "dodatno kabliranje - 10kn/m+200kn/h"... e sad,ja nisam znala sta znaci to osnovno kabliranje i da li je ono obavezno...a kad sam nazvala SZK, zenska mi je rekla da je u cijenu od 300kn uracunato i kabliranje do 10m...a ako treba vise da se placa 10kn/m...e sad,ako ona mene laze,lazem i ja vas
i pitam ja nju,jel obavezno uzeti to osnovno kabliranje...a ona veli da ne jer mi je dosta 10m ako mi je adsl u sobi...

e ljudi moji,recite vi meni...jel ona mene zajeb...jer ono,ne volim kad mi se zenske jave u SZK...neka se nitko ne uvrijedi,ali u 98% slucajeva nisu znale rijesit problem i jos bi mi k tome muljale o necem a ja znam da nisu u pravu...pa ono... zna li netko tko je dobio maxtv nedavno...sta spada pod to snovno kabliranje...i koliko na kraju dode taj uredaj,kabliranje i sve to skupa..koliko na kraju izade- 300/400/vise kn...