Kako je rekao serviser T-COM-a sada su rijesili problem sa nedostatkom BOX-ova i napadaju sto je brze moguce korisnike koji su potpisali ugovore.
Sve u svemu uskoro ce doci i na Vasa vrata![]()
Kako je rekao serviser T-COM-a sada su rijesili problem sa nedostatkom BOX-ova i napadaju sto je brze moguce korisnike koji su potpisali ugovore.
Sve u svemu uskoro ce doci i na Vasa vrata![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ovako...trebam poslati zahtjev za maxtv...i ono...ne kuzim ono osnovno kabliranje i to...cemu tojel to obavezno uzet...i ako nije,cemu to ustvari sluzi...nigdje nisam uspjela nac objasnjenje...pa ono...
EDIT: nevermind...zvala sam SZK...evo,akonetko jos nece znat...u osnovnu cijenu od 300kn (uz ugovor od 24mj) uracunato je 10m kabliranja...a ako nekome to nije dosta, onda se placa 10kn po dodatno metru...
eto, i ja konacno narucila axtv...rekose da bi trebalo doc u roku od 30dana![]()
Zadnji uredio tutlek : 04-01-2007 u 16:15
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
To, koliko se sjećam, piše na sajtu... 10 kn po metru... Bokte, meni bi do sobe trebalo još dodatnih 15-20 m minimalno...Izvorno postao tutlek
ma da...pise...ali pise "osnovno kabliranje - 99kn" i "dodatno kabliranje - 10kn/m+200kn/h"... e sad,ja nisam znala sta znaci to osnovno kabliranje i da li je ono obavezno...a kad sam nazvala SZK, zenska mi je rekla da je u cijenu od 300kn uracunato i kabliranje do 10m...a ako treba vise da se placa 10kn/m...e sad,ako ona mene laze,lazem i ja vasIzvorno postao frish-KI
i pitam ja nju,jel obavezno uzeti to osnovno kabliranje...a ona veli da ne jer mi je dosta 10m ako mi je adsl u sobi...
e ljudi moji,recite vi meni...jel ona mene zajeb...jer ono,ne volim kad mi se zenske jave u SZK...neka se nitko ne uvrijedi,ali u 98% slucajeva nisu znale rijesit problem i jos bi mi k tome muljale o necem a ja znam da nisu u pravu...pa ono...zna li netko tko je dobio maxtv nedavno...sta spada pod to snovno kabliranje...i koliko na kraju dode taj uredaj,kabliranje i sve to skupa..koliko na kraju izade- 300/400/vise kn...
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mozda su rijesili,ali ja jos cekam da dodju.Izvorno postao kokibj
18.12.06 predan zahtjev - jos nista![]()
maraschino - PTICICA
7.11 predao zahtjev i jos nista!
Bookmarks