a jel to vrijedi i za mene?
znaci da bi mi komp trebao biti ugasen da mogu gledati maxtv?
a ne znam dal ima dva scarta...mislim da je jedan...
a jel to vrijedi i za mene?
znaci da bi mi komp trebao biti ugasen da mogu gledati maxtv?
a ne znam dal ima dva scarta...mislim da je jedan...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
što može taj modem što dobim bit samo u štekan u telefonsku žicu di bi adsl radio a da isto vremeno mogu koristiti stari modem i s njim ic na net, jer starci ocu imat to u svom dnevnom boravku a ja sam na katu i oni mi premjestili comp zbog toga, i brijem ak mi ne vrate u sobu komp ja cu ih s nožem ispikat![]()
bas gledam, uz intrnet racun dobih i brosuru za MAX TV pa sad ono par pitanjca onak iz vedra neba.
Vidim da nude i HRT pograme, te pise da mjesecna naknada iznosi 65kn/mjesec, e sad paralelno s time me zanima dal se mora ondak i placat pretplata gadovima iz HRTa???? jer ak uzmem u obzir da nemam klasicni TV, vec recimo samo TV karticu prek koje bi mogo na kompu gledat MAX TV nebi jos na tih 65kn htel placat 65kn i HRTu (sve skupa je ondak to 130 kn)...
Erm vidim da u ponudi programa nemaju SciFi Chanel, kaj ak nist drugo onda zbog toga nebi uzel uslugu.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Naravno da moraš... To je isto kao i kabelska... Kabelska isto ima HRT programe, pa svejedno nije HRT briga... Znači, mjesečno minimalno cca 130 kn... Na kraju i ne ispadne baš tako povoljno...Zato ja čisto sumnjam da ću tako skoro, a možda i nikad uzeti taj MAX TV...
Same here. Dodatni programi mi ne znace, a tehnoloski larpurlartizam mi u ovom trenutku ne znaci nesto previse.
Rasteretimo linkove! Nemojte koristiti IPTV![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma idiotizam s HRTom je u fucking zakonu, gamad si je napravila zakon, prema kojem ako posjedujes "primajnik" moras placat rtv pristojbu, daklem bz obzira jel ko koristio neku kabelsku Tv, koja u svom popisu fali te Boze nema HRTove programe, al imas TV il TV karticu svejedno si duzan platiti pristojbu, kaj je po meni totalna nebuloza, isto tak prema tom zakonu ak se zabahate te ak ih niko ne sprijeci, da uopce nemas niti TV niti radio niti tv karticu, al na mobitelu imas radio onda bi isto tak moro placat pristojbu...
Ok ovo je bilo OT
Svejedno Max nema SiFi Chanel i nist od tog, do daljnjeg![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Sta je s onom provjerom dostupnosti? Prije je bilo 7 dana, sad je 24h ali opet... Pa nemam dial-up modem da ga mogu ostavit ukljucenim! Sta bi trebao ostavit komp upaljen i konektan na net 24h da provjere dal mogu dobit maxTV??
Bookmarks