Koji sustavi sučelja su spori i kako to izgleda u praksi?Izvorno postao bogo1971
Koji sustavi sučelja su spori i kako to izgleda u praksi?Izvorno postao bogo1971
MDA Compact IV
Danas-jucer sam primjetio ubrzanje sucelja tako da vise nije bas toliko iritantno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Odaberite jednu od opcija kućne mreže po vašoj potrebi i opciju MAXtv prijamnik.
Kućna mreža
Osnovno kabliranje
99,00 kn
Dodatno kabliranje
10,00 kn/metru | 200,00 kn/radni sat
MAXtv prijemnik
Uz ugovor od 24mj.
300,00 kn
Što tu treba?? jel mi treba ova osnovna kabliranja ??
Izvorno postao Keyser
a šta na ovo reči nego se nasmijati na pljačku jadne raje!
Pa osnovno kabliranje ti budu svakako naplatili jer je to od utičnice do prijemnika(zavisi sada koliko metara u osnovu računaju) a svaki metar dalje lopovi naplate LOL.
A o radnim satima da i ne govorim je dečki naprave posao za CC15 minuta(što je puno za razrađene instalatere) a budu naplatili svakako puni sat!![]()
Tako da ti ne gine CC 600kuna
EDIT: nemoj da te prevare sa neki sistemom ljepljenja kabla sa tekučom plastikom uz rub poda ako je na duže ili oko vrata, nego obavezno su dužni postaviti plastične četverokutne vodilice!!!
Zadnji uredio VuKi : 02-11-2006 u 00:02
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i ako ne stavim strelicu na to oni ce mi to naplatit?
koliko im treba vremenski da dodu nakon što naručiš?
Hmm.. par pitanja nenalice:
1) Ako sam dobro shvatio, u biti TV moram prebaciti na AV i onda preko MAX prijemnika šaltati programe?
2) Jesu li Discovery i N.geographic sa prijevodom ili ne, i na kojem su jeziku?
Bookmarks