Samo jedna napomena, ako signal ide preko Scarta onda je on na tom mjestu analogni, a analogni signal se može snimiti. Eventualne zaštite mogu se zaobići.
Samo jedna napomena, ako signal ide preko Scarta onda je on na tom mjestu analogni, a analogni signal se može snimiti. Eventualne zaštite mogu se zaobići.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koliko znam, Macrovision jos nije probijen.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...neznam jel to bilo pitanje, al kaj mi je bolje uzeti MAXtv ili vodatelov tv?...
Nije, ali isto tako ne štiti ni analogni signalIzvorno postao rospaya
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dostupan mi je maxTV!!!!![]()
![]()
![]()
područje dubrave...sutra idem mamu nagovarathehehe
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
znaci,moze se snimati nekako na komp???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
čuj ti nju, prvo po skrivečki prebaci na veči paket za adsl, sad još ide žicat maxTV
A kaj se taj box nemože jednostavno prikopčati na neku VIVO karticu? Za snimanje i to..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo ovako!
Ja sam doma u dubravi u ljubijskoj ulici. Jucer je bila ekipa it t-com-a i instalirala MAXtv.Radi normalno, za sada nema smrzavanja slike, sucelje je sporo ali nadam se da ce se to promijeniti.
MAXtv do kraja godine kosta jednu kunu mjesecno.Moj savjet je da oni koji ga zele naruce odmah jer ih nista ne kosta a kasnije ce se sigurno cekati duze na ukopcanje.
mislim da ce akcije tipa za 1kn uvijek biti, ako sto je slucaj i sa dsl-om. a da ce se cekat duze, vjerovatno hoce ali ne toliko kao dsl haIzvorno postao bogo1971
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Koji sustavi sučelja su spori i kako to izgleda u praksi?Izvorno postao bogo1971
MDA Compact IV
Normalno da možeIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
iz boxa ide scart izlaz, a ništa lakše nego njega spojiti na ulaz VIVO grafulje![]()
Bookmarks