Nisam isprobavao, no ovisi o programu; dal ima zastitu ili ne. No teoretski je moguce.Izvorno postao chiraz
Nisam isprobavao, no ovisi o programu; dal ima zastitu ili ne. No teoretski je moguce.Izvorno postao chiraz
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Interesira me, dali oni planiruju dodati jos programa u maxtv ili je to to?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e super onda. ja cu si upiknut taj maxtv cim bude bilo programa koji mene zanimaju jer ovo sto sada nude je katastrofa...zapravo, pohvalno je sto ima toliko nasih tv postaja, ali od ovih stranih je losa ponuda, a sportskih programa i nema. (ono ne ubrajam u sportske programe)
vjerovatno mi je negdje promaklo...ali,jel ima mogucnost da npr.mogu gledati neku emisiju koja je jucer bila a ja nisam stigla pogledat???i da li se moze snimiti negdje???vjerovatno se nemre strimat na komp pa jel ima neki web prostor (koji je kakti ukljucen u cijenu) pa da se eventualno moze nesto snimiti na to...
i,da li komp mora biti upaljen (i biti spojen na net) da bi se to moglo koristiti...ili ga samo onak upalim i on radi...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
bilo bi super kada bi se u suradnji sa pc-om moglo snimati sa maxtv-a. i hrpa dobrih programa... onda to vec postaje opako.
Jednostavnije ti je kupiti DVD Recorder (ja imam Sony RDR-HX910Izvorno postao tutlek
) i snimati na hard (250GB cc100sati na SP) kao što ja koristim za skidanje programa sa kablovske ako ne stigne pogledati!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
gdje ima za kupiti solidan dvd recorder a da nije preskup?Izvorno postao Vuki
Bookmarks