Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 369

Tema: dosao MaxTV

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma grozno je uspoređivati se sa amerima kojima je položaj takav
    kao kada bi mi u Hrvatskoj dobili 170 "kvalitetnih" programa za cijenu od cc 120KN.
    Zadnji uredio VuKi : 26-09-2006 u 16:32
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naveliko se priča o proširenju hrvatskog satelitskog paketa Seemore, pa bi bilo dobro malo pričekati i odvagnuti koja je ponuda bolja/povoljnija.
    Velika prednost Seemore-a je što će biti dostupan odmah svima, dok će na MaxTV mnogi dugo čekati.

http://www.satelitv.net/jumpto.asp?r...&cat=4&id=1791

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma meni je satelitska bez veze. Imam je od kad se prvi put digitalna satelitska pojavila u hrvatskoj i dok je reciver sam koštao 5k kn. I u tih ne znam kolko godina nije se skupa 10 puta radila. Živcira me što ima 500 švapskih programa od kojih qrca ne kužim. Ovdje su bar odabrani oni kanali koji nešt vrijede. A i redovito će se povečavati broj kanala

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyberphere
    Ma meni je satelitska bez veze. Imam je od kad se prvi put digitalna satelitska pojavila u hrvatskoj i dok je reciver sam koštao 5k kn. I u tih ne znam kolko godina nije se skupa 10 puta radila. Živcira me što ima 500 švapskih programa od kojih qrca ne kužim. Ovdje su bar odabrani oni kanali koji nešt vrijede. A i redovito će se povečavati broj kanala
    Imaš pravo vezano za brojnost i kvalitetu programa kada se radi o nekodiranim programima, no ponuda programa koji se mogu gledati kupnjom određene kartice je bogata i kvalitetna - ovdje mislim na Europu ne na RH. Problem je što kod nas ne možeš legalno kupiti vani vrlo popularne programske pakete - vjerujem da za to kod nas ima "publike" tj. ljudi koji si mogu priuštiti i skuplje pakete. Ako je netko imao prilike gledati npr. njemački Premiere(koji je u određenom periodu bio provaljen) zna o čemu govorim - programi jesu njemački ali emitiraju nove filmske hitove sa njemačkom sinhronizacijom i sa originalnim tonom,a kako je 95% filmova SAD produkcija sa razumijevanjem nema problema - za one koji znaju engleski.

Prednost satelitskog programa je u tome što već i sa receiverom cijene 800kn možeš gledati kvalitetan program - bitno je da imaš card reader - receiveri u tom cjenovnom razredu imaju. Mi imamo peh što je seemore paket pušiona tj. preskup za ono što nudi. Maxtv je baziran na naprednoj tehnologiji i nudi opcije koje satelitska ne nudi ali zato satelitsku možeš gledat i u vikendici bez elektroinstalacije(ako imaš agregat) i jedini trošak je najam kartice + cijena recievera koja je zanemariva ako se podijeli na neki vremenski period 12-24mj. koliko se potpisuje ugovor za maxtv i dsl da bi set top box dobio besplatno. Nasuprot tome - imamo dsl koji je nedostupan u mnogo područja a dostupnost maxtv-a je je još manja jer nije dostupan svima koji mogu uvest dsl - dakle tamo gdje je maxtv alternativa kabelskoj ili gdje kabelska nije dostupna pa je jedini izbor za kvlaitetan program u mnogo slučajeva nije ga moguće uvesti. Ako je priljučak moguć dodatni trošak postojećem korisniku dsl-a koji ga koristi za pristup internetu je 65kn ali nekome kome treba samo televizija a ne i internet trošak je dsl pretplata + 65kn dakle cijena maxtv-a je veća od oglašavane jer preduvjet za tu uslugu je plaćanje za nju vezane usluge. U tom slučaju korisniku koji želi samo televiziju a ne može dobit kabelsku isplativija varijanta je sat. receiver.

MAXTV smatram inovativnom uslugom ali da bi rekao kako je isplativa ili kvalitetna usluga treba se ispunit uvjet dostupnosti većini korisnika tel. linija.

Zatvorena tema

Slične teme

1. t630 dosao
    By coma_zgb in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 15-02-2004, 15:27
  2. st55 dosao kod nas
    By coma_zgb in forum Siemens X5x
    Odgovora: 49
    Posljednji post: 22-09-2003, 11:15
  3. t610 DOSAO !!!
    By sezam-picika in forum Sony Ericsson