Sigurno ne može jel mora ići preko t-com-a sve zato što je kod njih serverIzvorno postao asimilation
Stvar ne ide ako imaš Vodafone Homebox :-|
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A vjerovatno je i bitno sto Homebox koristi UMTS za internet i propusnost do cca 300Kb a za MaxTV ti treba oko 5MbIzvorno postao ttperic
Teoretska propusnost WCDMA mreze je zapravo puno veca (dosad je poznato da ide do 3.6Mbit/s), ali ona zapravo ovdje ne igra ulogu, nego zbog nacina na koji IpTV funkcionira...
jasno je mesi sto je maxtv, no ja sam govorio o ponudi ...jednostavno se ne isplati uzeti taj paket programa, kada ih mogu imati besplatno
amerika je druga prica...mi smo siromasna zemlja i tesko je takve stvari gurati kod nas....mozda ce to za 5 god biti normalno, no sada je to skup sport
ja samo gledam ulozeno/dobiveno...
RoBee
cak i kod zabave? Gdje je ulozeno = 0Izvorno postao robee
Ma grozno je uspoređivati se sa amerima kojima je položaj takav
kao kada bi mi u Hrvatskoj dobili 170 "kvalitetnih" programa za cijenu od cc 120KN.
Zadnji uredio VuKi : 26-09-2006 u 16:32
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kod digitalne satelitske dobijes samo programe i to je to, dok kod MAXtv-a dobijes hrpu dodataka i perksa.Izvorno postao robee
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks